Akcija!

Avto-kamera XBLITZ DUAL CORE Professional FULL HD

119,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, , SKU: 5902479670454

Opis

[Avtomobilska kamera Xblitz Dual Core]

Avtomobilska kamera Xblitz Dual Core predstavlja, dve ločeni kameri v enem kompletu.  Sprednja in zadnja kamera z dvema objektivoma, ki pokrijeta vse zorne kote vađega avtomobila. Sprednja kamera z ločljivostjo Full HD in vidnim kotom 170 ° omogoča jasno registracijo vsega, kar se dogaja pred vašim vozilom. Poleg tega bo zadnja kamera posnela vse, kar se dogaja v zadnjem delu vašega vozila!

[Xblitz Dual Core – odlična kakovost videa]

Sprednja kamera v Xblitz Dual Core ima odlično lečo, opremljeno s 4 zastekljenimi lečami, ki skupaj z optičnim senzorjem OV2710 zagotavljajo ostro in popolno sliko v ločljivosti FULL HD (1920 x 1080p). Zahvaljujoč tej rešitvi boste opazili vse pomembne podrobnosti, ki se tekom vožnje ali postanka dogajajo okoli vas. Uporaba avtomobilske kamere je bistvenega pomena še zlasti v primeru trka ali katerega koli drugega prometnega incidenta, ki vključuje določitev in dokazovanje poteka dogodkov. Zahvaljujoč kakovostnim posnetkov vaše vožnje se lahko dejansko počutite varno.

[VIDITE VEČ]

XBLITZ DUAL CORE JE SESTAVLJEN IZ DVEH KAMER – SPREDAJ IN ZADAJ …
Širokokotne leče obeh kamer zagotavljajo veliko širino pogleda, zaradi česar si lahko ogledate in posnamete več, zlasti na sprednji kameri, ki snema pod kotom do 170°. Zadnja kamera deluje tudi kot varnostna kamera.

[SAMODEJNI ZAGON]

POSNEMI VEČ…
Fotoaparat je bil avtomatiziran za začetek in ustavitev snemanja brez motenj uporabnika (gonilnika). Po priključinju Xblitz Dual core z vtičnico vžigalnika – snemanje poti se bo začelo po zagonu vozila in se bo končalo nekaj sekund po tem, ko je bilo izklopljeno.

[AVDIO SNEMANJE]

NE SAMO VIDEO…
Xblitz Dual Core ima vgrajen mikrofon in zvočnik – tako da lahko posnamete in predvajate zvok iz notranjosti avtomobila, ki lahko služi kot dodaten dokaz prometne nesreče.
Funkcijo snemanja zvoka lahko preprosto izklopite iz menija kamere.

[G-SENZOR]

VARNE DATOTEKE …
Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Fotoaparat bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred izniče. Datoteke ne bodo prepisane, če se snemanje nadaljuje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Kot pogleda:
170 stopinj spredaj / 120 stopinj zadaj
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor:  SONY IMX323
Objektiv: 6G
Video format
.mp4
Zaslon:
1,5 palca
Napajanje: do 1,5 A
Samodejni zagon:
DA
UV filter:
DA
Zazanavanje gibanja:
DA
G-senzor: DA
Pomnilniška kartica: MicroSD

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in