Akcija!

Avto-kamera XBLITZ GO SE Professional

109,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, , SKU: 5902479670720

Opis

[FULL HD KAKOVOSTI]

Xblitz GO SE posnetki so v polni ločljivosti HD … To zagotavlja visoko kakovost posnetih videoposnetkov. Vedno ostanejo ostri in polni podrobnosti, ki vam omogoča, da bi našli vsak del informacij, ki jih potrebujete v posnetu. Zahvaljujoč dobrim posnetkom, se lahko počutite varneje.

[BERLJIV ZASLON]

ENOSTAVEN ZA GLEDANJE VIDEOPOSNETKOV …
Dvo-palični ekran avto kamere je berlji in vam omogoča, da gledate posnetke, tako v realnem času, kot tudi arhivirane video posnetke.

[8X IR DIODE]

VISOKOKAKOVOSTNI VIDEOPOSNETKI TUDI PRI SLABI RAZSVETLJAVI…
Kamera ima več moči, kar vam omogoča snemanje ponoči ali v primeru slabe svetlobe. Osem IR diod, nameščenih poleg objektiva fotoaparata, zagotavlja, da so videoposnetki vedno kakovostni, ne glede na svetlobne pogoje.

[SAMODEJNI ZAGON]

POSNEMI VEČ…
Fotoaparat je bil avtomatiziran za začetek in ustavitev snemanja brez motenj uporabnika (gonilnika). Po priključinju Xblitz GO SE  z vtičnico vžigalnika – snemanje poti se bo začelo po zagonu vozila in se bo končalo nekaj sekund po tem, ko je bilo izklopljeno.

[AVDIO SNEMANJE]

NE SAMO VIDEO…
Xblitz GO SE ima vgrajen mikrofon in zvočnik – tako da lahko posnamete in predvajate zvok iz notranjosti avtomobila, ki lahko služi kot dodaten dokaz prometne nesreče.
Funkcijo snemanja zvoka lahko preprosto izklopite iz menija kamere.

[G-SENZOR]

VARNE DATOTEKE …
Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Fotoaparat bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred izniče. Datoteke ne bodo prepisane, če se snemanje nadaljuje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Kot pogleda:
170 stopinj spredaj
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor:  SONY IMX323
Objektiv: 6G
Video format
.mp4
Zaslon:
1,5 palca
Napajanje: do 1,5 A
Samodejni zagon:
DA
UV filter:
DA
Zazanavanje gibanja:
DA
G-senzor: DA
Pomnilniška kartica: MicroSD

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in