Akcija!

Avto-kamera XBLITZ V2 Professional

159,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, SKU: 5902479671017

Opis

[DIZAJN]

Xblitz V2 je enostavna in profesionalna hkrati. Predvsem zaradi svojega pravokotnega unikatnega videza. Ohišje je narejeno iz visokokakovostnega materiala!

[MAGNETNA NAMESTITEV]

Ne razmišljajte več o dolgih kablih in puščanju kamere na vidnem mestu v avtomobilu. Samo enostavno odklopite magnet, in kamero vzamete s seboj.

[MOBILNA APLIKACIJA]

Xblitz S4 podpira posebno mobilno aplikacijo, ki jo lahko naložite tako na Android kot n iOs sistem. Z aplikacijo si lahko ogledujete posnetke in spreminjate nastavitve kamere!

[SNEMANJE V ZANKI]

Videoposnetki se shranjujejo kar na pomnilniško kartico. Ker pa kamera uporablja t.i. “Loop recording”, vas ne rabi skrbeti za prostor, ker bo kamera snemala ves čas, vi pa iz nje vzamete posnetek, ko ga potrebujete!

[NAČIN PARKIRANJA]

Ko kamere zazna različne vibracije, npr. od prometne nesreče,… bo sama začela z snemalnim postopkom. To pomeni, tudi ko je avto parkiran na parkirišču, če se kdo zaleti vanj, bo kamera posnela vse!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Kot snemanja:
120 stopinj
Resolucija videa:
največ 1920×1080 (FULL HD)
Format videa: H.264
Procesor: LJ5601
Senzor: GC2023
Leča: 4G
Zaslon: 2 inch
G-senzor: DA
Snemanje v zanki (loop): DA
Snemanje zvoka:
DA
Detektor gibanja:
DA
Pomnilniška kartica:
MicroSD

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in