Akcija!

Avto-kamera XBLITZ X5 Wi-Fi Professional

109,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, , SKU: 5902479670713

Opis

ARMATURNA AVTO KAMERA FULL HD Z WI-FI …

Xblitz X5 WI-FI je full HD armaturna avto kamera, ki ne bo zamudila ničesar. Video posnetek je cčst in poln podrobnosti, kar zagotovljajo Sony Sony IMX323 senzor, Nt96658 komplet čipov in šest-nivojski objektiv a s 140° zornega kota. Poleg tega bo ločljivost 1920 × 1080 naredila sliko jasno tudi pri povečavi.

[MOČAN POSNETEK]

GLADKI POSNETKI, ČISTI VIDEO …
6 steklenih leč, z zornim kotom 140°, bodo zagotovili videoposnetke najvišje kakovosti v Full HD. 30 fps pa bodo zagotovili, da tudi najslabše vremenske razmere ali neravan ceste ne bodo motile snemanje popolnega videa.

[POVEZAVA WI-FI]

ENOSTAVNOST UPORABE…
Funkcija Wi-Fi omogoča »pretočno predvajanje v živo« iz avto kamere. To je pogled v živo iz povezane mobilne naprave. Posebna aplikacija vam omogoča tudi prenos videoposnetkov s ceste do naprav z Androidom in iOS.

[BOGAT KOMPLET]

Z NAKUPOM Xblitz X5 WI-FI DOBITE KOMPLEKSEN SKLOP DODATKOV…

Dva ročaja različne oblike, odvisno od kota sprednjega vetrobranskega stekla v avtu. Dva rezervna traka, bralnik kartic microSD, kabel USB in polnilec za avtomobile.

[G-SENZOR]

VARNE DATOTEKE …
Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Avto kamera bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred brisanjem. Datoteke ne bodo prepisane, če se snemanje nadaljuje.

[PONAVLJAJOČE SNEMANJE]

NENEHNO SNEMANJE…
Pri snemanju poti s kamero Xblitz X5 WI-FI vam ni treba skrbeti zaradi pomanjkanja prostora in potrebe po nenehnem brisanju arhiviranih datotek. avto kamera snema sliko v neprekinjenem načinu (snemanje zanke). Z drugimi besedami, prepiše starejše datoteke – z novimi.

[FUNKCIJA PARKIRANJA]

ZAZNAVANJE GIBANJA…
Parkirni način je funkcija, ki naredi vaš avto varen. V primeru udarca, ki se zgodi v času ko je vaše vozilo parkirano ali v primeru zaznavanja gibanja, naprava začne snemati dogodek. Ni vam treba biti v avtu, da bi avto kamera zaščita vaše vozilo.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

CPU: Nt96658
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor:  SONY IMX323
Objektiv: 6G
Kot pogleda:
140 stopinj
Oblika zapisa:
.MOV
Napajanje: do 1,5 A
USB: Mini USB 2.0
Audio: Vrgajen zvočnik in mikrofon
Ohišje: Plastika
Velikost: 100mm x 65mm x 30mm
Pomnilniška kartica: MicroSD

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in