Akcija!

Avtoradio FM XBLITZ RF200

49,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, , SKU: 5902479671413

Opis

[OBLIKA]

XBLITZ RF200 je oblikovan tako,da se bo podal v vsak avtomobil.

[RAZLIČNE MOŽNOSTI PREDVAJANJA GLASBE]

XBLITZ RF200 ni samo radijski sprejemnik. Glasbo lahko predvajaš tudi iz MicroSD kartice, USB ključka ali preko Bluetooth povezave!

[TELEFONSKI KLICI]

XBLITZ RF200 ima vgarjen zvočnik za prostoročno telefoniranje, ki bo vaše klice naredil enostavne in varne. Za še boljšo uporabniško izkušnjo skrbi dodaten mikrofon.

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in