Akcija!

Avtoradio FM XBLITZ RF400 + vzrvatna kamera

94,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, , SKU: 5902479671406

Opis

[DIZAJN]

Avtoradio XBLITZ RF400 je narejen tako, da bo uporaba enostavna. Univerzalen dizajn omgoča, da ga lahko namestite v katerikoli avtomobil. Na sredini je lociran visokokakovosten LCD zaslon.

[VZVRATNA KAMERA]

V kompletu z radiom je tudi vzvratna kamera, ki jo lahko namestite tako na zunanji kot tudi na notranji del avtomobila. Slika iz kamere, se projecira na zaslon avtoradia, in tako bo parkiranje postalo enostavno!

[TELEFONIRANJE]

Avtoradio ima vgrajen modul za prostoročno telefoniranje. Še dodaten mikrofon pa poskrbi za kvaliteten zvok tako zate kot tudi za sogovornika!

[VELIK ZASLON]

Velik zaslon poskrbi, da boste z lahko brskali po menijih, ali pa gledali svoj najljubši video ali sliko kar na zaslonu avtoradia!

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in