Akcija!

Brezžične slušalke XBLITZ Beast PLUS

34,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, , Tag: SKU: 5902479671895

Opis

[GLOBOKI NIZKI TONI]

Xblitz Beast Plus so brezžične slušalke Bluetooth, ki zagotavljajo odlično kakovost zvoka, globoke nizke tone in brez težav z žicami! Naj vas obnesejo zvoki vaše najljubše glasbe, kjer koli že ste.

[OBLIKOVANJE]

Brezžične slušalke Xblitz Beast Plus so nova dimenzija udobja in udobja. Poslušanje glasbe še nikoli ni bilo tako prijetno.

[ZA IGRALCE]

Xblitz Beast Plus so slušalke, ki so kot nalašč za ljubitelje računalniških iger . Zaradi visoke kakovosti zvoka se boste počutili kot del navideznega sveta.

[V VSAKEM TRENUTKU]

Xblitz Beast Plus vam omogoča, da uživate v glasbi doma in zunaj. Preprosto jih oblecite, vklopite in seznanite s telefonom, na primer, da se izognete okoliškemu hrupu.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Verzija Bluetooth: 5.0
Doseg Bluetooth:
do 10 metrov
Razpon: 20.20000 Hz
Baterija:
Litij-ionska 400mAh
Driver: 40mm
Občutljivost
110 3db
Čas delovanja: Do 9 ur
Čas stanja pripravljenosti: Približno 100ur
Čas polnjenja:
2,5h

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in