Akcija!

Brezžične slušalke XBLITZ PURE Professional

29,75

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Category: SKU: 5902479670584

Opis

BREZ KABLOV

Xblitz Pure je inovativen komplet brezžičnih slušalk, zasnovan z mislimi na vaše udobje. Komplet je lahek in profiliran, da se prilega ušesom, nudi pravo udobje, ko poslušate svojo najlubšo glasbo. Ne glede na to, ali delate fizične vaje ali počivate, je Xblitz Pure odlična izbira za vas.

GLAS

Brezžične slušalke Xblitz Pure imajo izrazit, globok bas in kristalno jasno kakovost zvoka. Ušesni del slušalk stalno držijo slušalke na pravem mestu in tako onemogočajo, da hrup iz okolice moti vaše poslušanje.

POVEZAVA BLUETOOTH

Xblitz Pure se lahko brezžično poveže s katero koli napravo, ki uporablja tehnologijo Bluetooth. Brezžične slušalke lahko povežete s svojim pametnim telefonom, tabličnim računalnikom, prenosnikom, MP3 predvajalnikom ali celo pametnim televizorjem. Naprava ima razpon povezave do 10 metrov.

ENOSTAVNO TELEFONIRANJE

Za telefonske klice lahko uporabite tudi brezžične slušalke Xblitz Pure. Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu in intuitivnim, preprostim tipkam, lahko sprejemate klice, ne da bi morali iskati telefon v torbi ali po žepih.

DOLGA ŽIVLJENSKA DOBA BATERIJE

Vgrajena baterija znotraj brezžičnih slušalk Xblitz Pure vam omogoča, da lahko non-stop (do 5ur) uživate v glasbi ali telefonskih pogovorih. V stanju pripravljenosti lahko deluje do 180 ur. Da slušalke ponolno napolnite traja le dve uri in spet lahko uživate dalje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Bluetooth: 4.1
Frekvenca: 2,4 ~ 2,48GHz
Doseg Bluetooth:
do 10m
Čas pripravljenosti:
do 180 ur
Delovni čas (pogovor,glasba):
do 5 ur
Čas polnjenja:
cca. 2 uri
Profili Bluetooth:
A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Pasovna širina:
20-22kHz

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in