Akcija!

Brezžične slušalke XBLITZ UNI PRO 1

24,89

Sold By Xblitz Categories:, Tags:, SKU: 5902479671727

Opis

DIZAJN

Xblitz Uni Pro 1 je priročen komplet brezžičnih slušalk, ki se prek Bluetooth povežejo s telefonom ali drugo mobilno napravo. Ko slušalk ne uporabljate, jih lahko odložite v posebno priročeno polnilno postajo, da napolnite baterije. Celoten komplet je miniaturen in se bo zlahka prilegal v žepe ali torbo.

RESNIČNO BREZŽIČNO

Z resnično brezžičnimi Xblitz Uni Pro 1 slušalkami se lahko počutite svobodno. Brez kablov in neuporabnih vtičnic ne boste imeli več težav pri plesu na vaše najljubše pesmi ali med jutranjim tekom. Slušalke se lahko povežejo s telefonom na dosegu do 10 metrov, kar vam daje popolno svobodo gibanja. Xblitz Uni Pro 1 je nenadomestljiv partner pri kakršnih koli telesnih vajah.

ENOSTAVNO KOMUNICIRANJE

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 je treba z vašim telefonom povezati samo enkrat. Po tem se bodo samodejno povezale z vašo mobilno napravo vsakič, ko jih vzamete iz priročne škatlice. Zaupajte nam – tudi otrok bi to lahko ugotovil!

VEDNO Z VAMI

Xblitz Uni Pro 1 je popoln partner za vaje in za izlet. Obe slušalki sta stalno na svojem mestu. Polnilna postaja vam omogoča, da komplet uporabljate zelo, zelo dolgo.

V VSAKI SITUACIJI

Zahvaljujoč njihovi kompaktni velikosti lahko brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 uporabljate kjer koli. Na poti domov se pogovarjajte po telefonu ali se sprostite ob poslušanju najljubše glasbe doma. Možnosti, ki vam jih daje ta naprava, so skoraj neskončne.

GLOBOKI BAS

Poskrbeli smo, da boste lahko uživali v svoji najljubši glasbi na najvišji ravni kakovosti. Ni važno, ali imate raje klasično glasbo ali heavy metal. Zato brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 izstopajo s svojim zvokom globokega in močnega basa.

NAJBOLJŠA GLASBA

Vam je všeč jazz? Metal? Ali morda imate raje nišne glasbe, ki jih ni mogoče opisati z besedami? Zagotavljamo, da vas bodo brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 navdušile z zvokom vaših najljubših skladb.

UDOBNI POGOVORI

Ni vam treba panično iskati svojega telefona, ko nekdo kliče. Samo pritisnite večfunkcijski gumb na eni od slušalk, da sprejmete klic. Uživajte v pogovoru zahvaljujoč mikrofonu, vgrajenim v slušalke. Gumb se lahko uporablja tudi za povezovanje s asistenco vašega pametnega telefona, kot na primer Siri ali Bixby.

POLNILNO OHIŠJE

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 imajo priloženo posebno ohišje za polnjenje. Zahvaljujoč tem dodatkom lahko svoje Xblitz slušalke napolnite, kjer koli ste in ne glede na to, kako daleč je najbližja vtičnica.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Mikrofon: DA
Rezervni komplet čepkov:
DA 2x
Frekvenca: 20Hz – 20Khz
BT Različica:
5.0
Čas poslušanja pogovorov/glasbe:
3-4ure
Čas pripravljenosti:
do 120ur
Obseg povezave:
do 10m
Moč slušalke
3mW
Čas polnjenja:
1h
Zmogljivost baterije slušalk:
50mAh
Zmogljivost baterije postaje:
350mAh
Vrsta pomnilniške kartice: MicroSD, do 64gb (ni vključena!)
Paket vsebuje:
BT slušalke, ohišje za polnjenje slušalk. USB kabel (za polnjenje), uporabniški priročnik, 2 rezervna sklopa gumijastih čepkov

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in