Akcija!

Brezžične slušalke XBLITZ UNI PRO 3

39,89

Sold By Xblitz Categories:, Tags:, SKU: 5902479671680

Opis

DIZAJN

Xblitz Uni Pro 3 je paket brezžičnih slušalk, ki se s tehnologijo Bluetooth povežejo s telefonom ali tabličnim računalnikom. Ko slušalk ne uporabljate, jih lahko odložite in skrijete v posebnem ohišju/škatlici za polnjenje.

RESNIČNO BREZŽIČNO

Doživite pravo svobodo z brezžičnimi Xblitz Uni Pro 3 slušalkami. Brez kablov nepotrebnih kablov okoli vas ne boste imeli več težav pri plesu na vaše najljubše pesmi ali med jutranjim tekom. Slušalke se lahko samodejno povežejo z vašim telefonom na dosegu do 10 metrov, kar vam daje popolno svobodo gibanja. Xblitz Uni Pro 3 je vrhunski in nenadomestljiv partner pri vseh vaših vsakodnevnih opravilh bodisi doma ali pri profesionalni rabi v službi.

NAJBOLJŠA glasba

Uživajte v svojih najljubših melodijah, kjer koli že ste. Xblitz Uni Pro 3 predstavlja vrhusnki komplet brezžičnih slušalk, ki vam zagotavljajo ne le odlično kakovost zvoka, temveč tudi brezhibno udobje uporabe.

VEDNO Z VAMI

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 3 so res majhne in priročne. Lahko jih vzamete s seboj na potovanje, na vadbo ali na delo.

V VSAKI SITUACIJI

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 3 se lahko zaradi svojega diskretnega dizajna in majhnosti uporabljajo kjer koli. Čakate na pomemben klic med vožnjo? Potrebujete glasbo, da se osredotočite na svoje delo? Ali pa morda želite poslušati svoj najljubši podcast doma? Vse to in še veliko več lahko storite s pomočjo slušalk Xblitz Pro Uni 3.

GLOBOKI BASI

Pri Xblitz smo poskrbeli, da boste uživali v najboljši kakovosti glasbe. Zato ima glasba, ki se predvaja na slušalke Xblitz Uni Pro 3, še posebno globok in čist bas.

UDOBNI POGOVORI

Z mikrofoni, vgrajenimi v slušalke, lahko sprejmete telefonski klic, ne da bi morali iskati svoj pametni telefon. Samo pritisnite večfunkcijski gumb na eni od brezžičnih slušalk Xblitz Uni Pro 3 in že uživate v pogovoru s svojimi prijatelji ali najdražjimi.

POLNILNO OHIŠJE

Xblitz Uni Pro 3 lahko napolnite celo v žepih ali torbi! Ohišje za shranjevanje slušalk ima vgrajeno baterijo, ki polni slušalke, ko so odložene v njej.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Mikrofon: DA
Napetost baterije:
3,7V
Frekvenca: 20Hz – 20Khz
BT Različica:
5.0
Čas poslušanja pogovorov/glasbe:
3-4ure
Čas pripravljenosti:
do 96ur
Obseg povezave:
do 10m
Moč slušalke
3mW
Čas polnjenja:
1h-2h
Zmogljivost baterije slušalk:
40mAh
Zmogljivost baterije postaje:
400mAh
Teža: 39g
Paket vsebuje:
BT slušalke, ohišje za polnjenje slušalk. USB kabel (za polnjenje), uporabniški priročnik, 2 rezervna sklopa gumijastih čepkov

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in