Akcija!

Brivnik EVOREI Razor PRO za lase in brado

44,89

Sold By Xblitz Tag: SKU: 5902479671864

Opis

POPOLNI KOMPLET

Evorei Razor Pro vsebuje komplet vodil za glavnik, ki vam omogočajo natančno stilizacijo las na obrazu.

KERAMIKA IN TITAN

Rezila za striženje las so narejena iz keramičnih materialov in titana. Ne izgubijo roba, tudi če brivnik uporabljate redno.

4 RAZLIČNE DOLŽINE

Če želite modno ostriči lase, pri rezanju vrha glave uporabite daljša vodila za glavnik, med spuščanjem pa izberite krajša in krajša vodila.

PREPROSTO POLNJENJE

Polnjenje Evorei Razor Pro je neverjetno enostavno. Samo postavite napravo na priključno postajo, priključeno na napajanje, in … to je to!

POSTANITE FRIZER KAR DOMA

Za profesionalno stilizacijo vam ni več treba obiskati salona. Evorei Razor Pro je neverjetno enostaven za uporabo – ali pa preprosto prosite koga drugega iz vašega gospodinjstva, da vam pomaga. Kopalnico spremenite v profesionalni frizerski salon.

SODOBNO OBLIKOVANJE

Kovinsko ohišje strižnika mu daje sodoben videz, tako da se Evorei Razor Pro popolnoma prilega pred ogledalo, tako v profesionalnem salonu kot v zasebni kopalnici.

POIŠČITE SVOJ STIL

Z uporabo vodila za glavnik, ki je priložen Evorei Razor Pro, lahko eksperimentirate do mile volje. Poiščite slog obraza na obrazu, ki vam najbolj ustreza.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in