Akcija!

Brivnik EVOREI Razor za lase in brado

27,89

Sold By Xblitz Tag: SKU: 5902479671857

Opis

POPOLNI KOMPLET

Evorei Razor je več kot le stroj za striženje las. Gre za popoln frizerski set, ki se ga ne bi sramoval noben poklicni brivec. Komplet vodil za glavnik vam daje popoln nadzor nad dolžino vaših las na obrazu in vam omogoča, da jih stilizirate. Priklopna postaja vam omogoča enostavno organiziranje številnih elementov kompleta.

ELEGANTNO IN NATANČNO

Zahvaljujoč različnim glavam naprav, ki so priložene brivniku, lahko svoje lase na obrazu strižete, stilizirate ali obrijete. Znebite se lahko tudi las, ki štrlijo iz nosu.

POSTANITE FRIZER DOMA

Za profesionalno stilizacijo vam ni več treba obiskati salona. Evorei Razor je neverjetno enostaven za uporabo – ali pa preprosto prosite koga drugega iz vašega gospodinjstva, da vam pomaga. Kopalnico spremenite v profesionalni frizerski salon.

PREPROSTO IN UČINKOVITO

Polnjenje Evorei Razorja je neverjetno enostavno. Samo postavite napravo na priključno postajo, priključeno na napajanje, in … to je to!

4 RAZLIČNE DOLŽINE

Če želite modno stilizirati lase, pri rezanju vrha glave uporabite daljša vodila za glavnik, med spuščanjem pa izberite krajša in krajša vodila.

SODOBNO OBLIKOVANJE

Kovinsko ohišje strižnika mu daje sodoben videz, tako da se Evorei Razor popolnoma prilega pred ogledalo, tako v profesionalnem salonu kot v zasebni kopalnici.

POIŠČITE SVOJ STIL

Z uporabo kompleta glav naprav in vodil glavnika, vključenih v Evorei Razor, lahko eksperimentirate do mile volje. Poiščite slog obraza na obrazu, ki vam najbolj ustreza.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in