Akcija!

Naprava za prostoročno telefoniranje XBLITZ X1000 PRO

59,89

Ni na zalogi

Opis[VOZIMO VARNO]

Xblitz X1000 Professional vam omogoča, da boste vedno skoncentrirani na vožnjo. Obe roki bosta tako lahko vedno na volanu, s tem pa boste poskrbeli za varnost sebe in svojih bližnjih.

[OSVOBODITE ZVOK]

Xblitz X1000 Professional vam zagotavlja najvišjo kvaliteto zvoka, tako med klici kot tudi med poslušanjem glasbe. Zvok je glasen in čist. Mikrofon uporablja omejevanje šumov, kar bo naredilo vašo uporabniško izkušnjo še boljšo!

[VRHUNSKI DIZAJN]

Xblitz X1000 Professional je zelo tanka naprava, ki ne uporablja nobenih dodatnih kablov in prav zato jo odlikuje zelo moderen in vrhunski dizajn. Ohišje je narejeno iz gumirane plastnike, ki je na otip zelo prijetna.

[PRIPRAVLJEN NA UPORABO]

Xblitz X1000 je vedno pripravljen na uporabo. Namestite ga samo enkrat, potem pa se vedno samodejno poveže na vaš telefon, preko povezave Bluetooth.

[ZVOČNIK V STEREO TEHNOLOGIJI]

Xblitz X1000 Professional je opremljen z dvema 3W zvočnikoma, ki vam garantirata najboljšo možno kvaliteto zvoka. Kvalitetno boste poslušali vsako noto zaigrano v pesmi, in vsako besedo pogovora!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Verzija Bluetooth: 4.1
Odziv frekvenc: 2.402 GHz – 2.480 GHz
Doseg: do 10 metrov
Podprta tehnologija: HFP, A2DP, AVRCP, SPP, BAS, DIS, FMP, HRP, HRS, HTP, HTS, IAS, LLS
Čas pogovora / čas stanja pripravljenosti: do 16 ur / do 1200 ur
Mikrofon / Zvočnik: HD / 2x3W (4 Ohm)
SNR: >70 dB
Temperatura za delovanje: -10°C do 55°C
Napajanje: DC 12V / 5V 1000mAh micro USB
Baterija: vgrajena, 1300mAh (litijska)
Čas polnjenja baterije: približno 3,5 ur
Velikost / Teža: 89mm x 26mm x 125mm / 75g

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in