Naprava za prostoročno telefoniranje XBLITZ X300 FM Transmitter

34,89

Ni na zalogi

Opis

[DIZAJN]

Xblitz X300 je majhna naprava za prostoročno telefoniranje, ki se uporablja za prenos glasbe ali klicev kar na vaš avto-radio. Preprosto priklopite napravo v vtičnico 12V, poiščete pravo frekvenco na radiu, in že lahko poslušate najljubšo glasbo ali pa se pogovarjate s svojimi prijatelji po telefonu.

[ODDAJNIK FM]

Naprava za prostoročno telefoniranje Xblitz X300 je opremljen z oddajnikom FM, kateri prenaša glasbo direktno na tvoj avto-radio. Nastavi enako frekvenco in že lahko poslušaš vso multimedijo iz vašega telefona!

[VARNA TELEFONIJA TUDI V AVTU]

Xblitz X300 se pohvali z visoko kakovostnim mikrofonom, kateri bo poskrbel, da vas bo vaš sogovornik slišal jasno in glasno. Enostaven in priročen gumb, pa bo poskrbel, da boste klic sprejeli enostavno.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

 

Verzija Bluetooth: AC4601 V2.1
Bluetooth protokol:
AVRCP, HFP, A2DP
Razpon frekvenc:
87,6 – 107,9 MHz
Stabilnost frekvenc
/- 10ppm
Napajanje:
12-24V
Podprti formati: MP3, WMA
Največji možni USB ključek
32 GB
Največja možna spominska kartica
microSD 32 GB
Napajanje: DC 12V-24V

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in