Pametni ventilator XBLITZ Aero Fan

84,89

Sold By Xblitz Categories:, Tag: SKU: 5902479671772

Opis

[DIZAJN]

Xblitz Aero Fan je odličen pametni ventilator, ki ga lahko vzamete s seboj kamor želite. Naprava je izjemno lahka in enostavna za prenašanje. Za polnjenje lahko uporabite USB type-C kabel in adapter.

[MOBILEN]

Xblitz Aero Fan lahko enostavno zložimo in ga nesemo na katerikoli mesto, ki bi ga radi shladili. Teleskopska roka, ki jo lahko zložimo, in ventilator postavimo kamorkoli.

[DALJINSKO UPRAVLJANJE]

V paket je vključen daljinec za uporavaljanje prostoročno in brez premika iz postelje.

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in