Akcija!

Prenosni zvočnik XBLITZ Harmony

46,89

Opis

DIZAJN

Xblitz Harmony je večnamenski bluetooth zvočnik, ki ne samo igra glasbo, ampak služi tudi kot budilka ali nočna svetilka. Z 12 W vgrajenih zvočnikov vam zagotavlja, da ne boste morali prezreti glasbe ali alarmnega zvoka, ki ga bo predvajala naprava.

PREBUJANJE OB ZVOKU HARMONY

Xblitz Harmony ima funkcijo budilke, zato je zvočnik kot nalašč za na nočno omarico ob postelji. Nastavite lahko dva različna alarma in prosto preklapljate med njima.

OBČUTITE SVOBODO

Z vrsto Bluetooth povezav, na razdalji do 10 metrov, lahko uživate v priljubljeni glasbi, kjer koli ste. Vaš telefon enostavno povežete in združite z zvočnikom ter tako predvajate glasbo ali klice.

ŽURKA

Xblitz Harmony je nepogrešljiva naprava, ki jo morate imeti na vsaki zabavi! Glasen, bombastični zvok zabavne glasbe bo ponesel vse vaše goste v plesen ritme. Vgrajena baterija z dolgo življensko dobo pa bo zagotavljala, da bo zabava traja vso noč!

KAKORKOLI SI ZAŽELITE!

Svojo najljubšo glasbo lahko predvajate ne le prek povezave Bluetooth, ampak tudi s povezavo na AUX kabel ali iz pomnilniške kartice. S to vrsto možnosti, lahko imate ready-made mix za vsako priložnost!

SVETLO IN JASNO!

Svetel, jasen LED zaslon omogoča enostavno branje vseh informacij. Z enim samo pogledom veste, kateri načini so vklopljeni, koliko je ura in ali je povezava Bluetooth vklopljena. Vse informacije, ki jih potrebujete so na enem zaslonu.

KONCERTNI OBČUTEK!

S koncertno kakovostjo zvoka, ki prihajajo iz Xblitz Harmony, bo naprava služila kot obvezni prenosni komplet za začetek vsake zabave. Počutili se boste, kot da ste tik ob odru vašega najljubšega banda, ko vas bo v te občukte zanesla glasba in Xblitz Harmony.

MOČAN ZVOK

Dva 6W zvočnika s premerom 52mm, spremeni Xblitz Harmony v pravo ”zver” med stereo napravami. Dodatni digitalno ojačevalci zagotavljajo, da bo zvok vaše najljubše glasbe vedno izstopala.

ENOSTAVEN ZA UPORABO

Z velikimi, gumiranimi, gumbi je uporaba Xblitz Harmonya zelo preprosta in udobna. Intuitivne oznake na več gumbih vam omogočajo, da se naučite upravljati napravo v nekaj sekundah.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Vrsta zvočnika: aktivna, stereo
Ojačevalnik:
digitalni
Način predvajanja:
BT,AUX,MicroSD,USB
Funkcija ure:
DA
BT:
verzija 4.2
Razpon:
do 10metrov
Moč zvočnika:
12W
Baterija: 2200mAh
Delovni čas:
4-8h

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in