Akcija!

Prenosni zvočnik XBLITZ Joy

29,89

Opis

DIZAJN

Brezžični zvočnik Xblitz Joy je vir zabave za vso noč. Dolga življenjska doba baterije, dva vgrajena 5W zvočnika in LED luči zagotavljajo, da je Joy popoln spremljevalec za vsak dogodek.

BREZŽIČNA ZABAVA!

Z območjem delovanja Bluetooth-a do 10 metrov, lahko uživate v glasbi iz telefona, kjerkoli že ste! Xblitz Joy bo začetek vsakega težavnega srečanja spremenila v pravo zabavo.

RADI IMAMO SVETLOBO!

Z inovativnim sistemom LED razsvetljave Xblitz Joy bo vsaka pesem spremenila vašo dnevno sobo v disko! Uživajte v očarljivi svetlobi za vse vaše najljubše pesmi, ki jih bo Xblitz Joy spremenil v pravi avdio-vizualni spektakel.

OD MRAKA DO ZORE

Zaplešite z svojimi prijatelji na glasbo iz telefona ali iz FM oddajnika! Xblitz Joy brezžično zvočnik ima vgrajeno baterijo, ko bo omogočila do 10 ur skupnega uživanja od mraka do zore.

IGRAJTE, KAR ŽELITE!

Imate veliko možnosti! Poleg povezave Bluetooth vam Xblitz Joy omogoča tudi predvajanje glasbe iz pomnilniške kartice ali prek kabla AUX. Povežite ga z namiznim računalnikom ali shranite skrbno izbran seznam predvajanja na pomnilniško kartico microSD.

ODKRIJTE VEČ

Zahvaljujoč prefinjenim nizkim tonom in kristalno jasnimi basi, vam Xblitz Joy omogoča, da odkrijete povsem novo dimenzijo svoje najljubše pesmi. Ponovno odkriti globino vaše ljubljene pesmi, neglede na to katera zvrst vam je najljubša.

ENOSTAVNO NE

Seveda ne boste dodatno preobremenjeni z brezžičnim zvočnikom Xblitz Joy. Naprava je enostavna in intuitivna za uporabo, zaradi česar je odlična izbira za trenutke sprostitve, ki jih nujno potrebujete. Osredotočite se na počitnice in imejte glasbo, ki jo želite slišati, vedno s seboj.

PRIVLAČNI ZVOKI

Z vgrajenima dvema 5W zvočnikoma je Xblitz Joy neverjetno močan stereo sistem. Zmogljiv digitalni ojačevalnik zagotavlja, da bo vaša najljubša glasba vedno izstopala od drugih zvokov okolice.

SIJOČ PRIMER

Vgrajena LED luč ne samo dodaja osebnost predvajanih pesmi, ampak tudi naredi napravo videti edinstven. Tako ne boste mogli zamenjati Xblitz Joy s katero koli drugo brezžično napravo in vaši prijatelji jo bodo sigurno opazili!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Vrsta zvočnika: aktivna, stereo
Ojačevalnik:
digitalni
Način predvajanja:
BT,AUX,MicroSD
Funkcija ure:
DA
BT:
verzija 4.2
Razpon:
do 10metrov
Moč zvočnika:
10W
Baterija: 1800mAh
Delovni čas:
6-10h

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in