Športna kamera XBLITZ MOVE 4K Professional FULL HD

124,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, , SKU: 5902479670799

Opis

DIZAJN

Xblitz Move 4K je priročna majhna športna kamera, ki jo lahko vzamete kamor koli. Zahvaljujoč kompaktni velikosti te naprave in dodatki jo lahko namestite na svojo čelado ali krmilo za kolo, da zajamete vse podrobnosti svojih aktivnosti.

UČINKOVITOST

Xblitz Move 4K športna kamera omogoča zajem slik v ločljivosti do 4K in frekvence do 120 sličic na sekundo v HD ločljivosti.

KO ZASVETI TUDI NOČ

Snemanje po mraku ni problem. S Sonyjevim modernim senzorjem IMX078 športna kamera Xblitz Move 4K snema popolne videoposnetke, ne glede na svetlobne pogoje. Dodatna vgrajena stabilizacija slike omogoča snemanje posnetkov iz vaših aktivnosti brez stativa.

170 ° OMOGOČA VIDETI VEČ

Zahvaljujoč širokokotnemu objektivu športna kamera Xblitz Move 4K beleži veliko večjoširino slike kot druge naprave. Ne boste zgrešili nobenih podrobnosti, niti ene same.

DVA VELIKA PRIKAZNA ZASLONA

Športna kamera Xblitz Move 4K ima 2-palčni zaslon, na katerem si lahko ogledate posnete video posnetke in posnetke v živo iz svoje naprave. Na sprednji plošči je zaslon OLED, ki jasno prikazuje vse vklopljene funkcije in čas snemanja trenutnega videoposnetka.

HANDS-FREE KAMERA

Snemanje brez dotika športne kamere Xblitz Move 4K ni problem – uporabite samo daljinski upravljalnik, ki je priložen napravi. Prav tako lahko s telefonom prevzamete popoln nadzor nad svojo športno kamero prek povezave Wi-Fi. Ta funkcija je izredno uporabna, če imate na primer omejen dostop do kamere, ko jo nataknete na čelado.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

CPU: NTK96660
Senzor: SONY IMX078
Zaslon Dva zaslona 2″ / 0,66″
Baterija 1050mAh
Kot pogleda:
170 stopinj
Ločljivost video
od 720p do 4K
Ločljivost slike:
16M
WiFi Komunikacija:
DA
Žiroskopski stabilizator
DA
Daljinski upravljalnik:
DA
Podpora za pomnilniško kartico
do 128Gb
Teža 66,1g (z baterijo)

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in