Akcija!

Tester alkoholiziranosti XBLITZ Alcontrol MINI

69,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, Tag: SKU: 5902479670522

Opis

DIZAJN

Xblitz Alcontrol Mini elektrokemijski alko tester je zasnovan kot udobna in priročna naprava, ki jo lahko vedno nosite ob sebi. Naprava je priročna in enostavna za uporabo – za izvedbo meritve jo preprosto vklopite, počakajte približno 15 sekund in vdihnite v ustnik.

PLATINASTI SENZOR

Zahvaljujoč profesionalnemu platinastemu senzorju iz Južne Koreje je alko tester izjemno natančen. Odčitek je prikazan na velikem črnem zaslonu, kar omogoča lažje branje meritev.

VEDNO V PRIPRAVLJENOSTI

Meritve, ki jih izvaja elektrokemični tester alkoholiziranosti Xblitz Alcontrol Mini, so natančne. S to napravo boste vedno prepričani, ali lahko sedete za volan vašega vozila. Ni se vam treba več zanašati na samoocenjevanje ali druge cenene naprave, ki ocenjujejo vašo sposobnost in vsebnosti alkohola.

 

 

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in