Brezkontaktni termometer NENO Medic T05

44,89

Sold By Xblitz Categories:, SKU: 5902479672137

Opis

PRIJAZEN DO OTROK

Z Neno Medic T05 lahko varno in enostavno izmerite telesno temperaturo majhnega otroka. Senzor usmerite na otrokovo čelo in pritisnite gumb, meritev bo prikazana na zaslonu naprave.

ČITLJIV ZASLON

Velike, čitljive številke na zaslonu brezkontaktnega termometra Neno Medic T05 omogočajo enostavno odčitavanje izmerjene temperature. Na zaslonu so poleg tega prikazane informacije, kot je aktivni način ali merska enota.

SODOBNO OBLIKOVANJE

Delovanje brezkontaktnega termometra Neno Medic T05 je izjemno preprosto. Preprosto pritisnite en gumb, da vklopite napravo in opravite meritev. Ročaj termometra je ergonomske oblike, ki olajša oprijem in uporabo naprave.

SPOMIN DO 34 MERJENJ

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05 shrani do 34 opravljenih meritev temperature, kar vam omogoča natančno spremljanje zgodovine bolezni in primerjavo meritev iz različnih dni.

3 RAZLIČNE BARVE PRIKAZA

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05 vas bo takoj opozoril, ko bo izmerjena temperatura previsoka. Barva zaslona naprave se v primeru vročine spremeni v rumeno ali v primeru visoke temperature v rdečo.

IR SVETLOBA

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05 sprejema infrardeče sevalne valove in z njimi določa temperaturo telesa ali predmeta.

STROKOVNO MERJENJE

Neno Medic T05 je medicinski pripomoček, zato ga lahko uporabljamo tudi v bolnišnicah. Naprava je registrirana pri Uradu za registracijo zdravil, medicinskih pripomočkov in biocidnih pripravkov.

RAZLIČNI NAČINI MERJENJE

Termometer Neno Medic T05 deluje tudi v mnogih drugih situacijah. Prepričajte se, da je temperatura vode v kadi primerna za vašega dojenčka, in vnaprej pripravljena steklenica za vodo ne bo opekla vašega otroka v trebuhu.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in