Akcija!

Električna zobna ščetka EVOREI Sonic UVI PRO

69,89

Sold By Xblitz Categories:, , , Tags:, SKU: 5902479671901

Opis

ŠČETKANJE

Evorei Sonic UV Pro je kombinacija praktičnosti in oblikovanja. Ščetka uporablja intenzivne vibracije za čiščenje zob, odstranjevanje madežev in masažo dlesni. Sodoben dizajn ustreza vsaki kopalnici.

VISOKA KVALITETA

Evorei Sonic UV Pro je izdelan iz najkakovostnejših materialov. Ne samo, da je videti super, ampak je tudi odporna na praske.

5 NAČINOV ZA VISOKO STOPNJO USTNE HIGIENE

Način dela Evorei Sonic UV Pro lahko prilagodite svojim potrebam. Ščetkanje, beljenje, masaža dlesni? Vse je mogoče! Vibrirajoče ščetine Evorei Sonic UV Pro skrbno očistijo zobe.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Evorei Sonic UV Pro je popolnoma brezžična zobna ščetka. Ko jo ne uporabljate, jo preprosto postavite na posebno priklopno postajo in se prepričajte, da je njena vgrajena baterija vedno polna in pripravljena za uporabo.

STERILIZACIJSKA UV ŠKATLICA ZA SHRANJEVANJE

Bodite zdravi z Evorei Sonic UV Pro. Priložena torbica ima vgrajeno UV-svetilko, ki sterilizira notranjost posode in uniči večino bakterij, glivic in virusov, ki ostanejo na ščetinah zobne ščetke. Preprosto vstavite krtačo v UV ohišje in zaprite pokrov. Sterilizacija traja 15 minut.

ENOSTAVNA ZA UPORABO

Električna ščetka Evorei Sonic UV Pro je enostavna za uporabo. Po 2 minutah ščetkanja se samodejno izklopi.

BELJENJE ZOB

Evorei Sonic UV Pro ima način beljenja zob, ki vam pomaga, da se znebite madežev, ki jih pustijo kava, tobak in druge snovi.

IZREDNO ZMOGLJIVA BATERIJA

Evorei Sonic UV Pro ima vgrajeno prostorno baterijo, zahvaljujoč kateri lahko z enim polnjenjem zdrži do dva meseca (če si umivate zobe dvakrat na dan).

VODOODPORNA ZAŠČITA

Evorei Sonic UV Pro ima vodotesnost IPX7, zaradi česar je odporna na vodne kapljice.

ZA POTOVANJA

Zobno ščetko Evorei Sonic UV Pro lahko enostavno vzamete s seboj. Priročna torbica, prostorna baterija in dve glavi ščetk, ki so v kompletu, so odlična izbira za potovanja

TEHNIČNE PODROBNOSTI

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in