Akcija!

Električna zobna ščetka EVOREI Travel

16,89

Sold By Xblitz Categories:, , , Tags:, SKU: 5902479672076

Opis

AVTOMATSKI IZKLOP

Električna zobna ščetka Evorei Sonic Travel poskrbi za dobro čiščenje zob. Naprava deluje natanko 2 minuti po vklopu, kar je ščetkanje zoba, ki ga priporočajo zobozdravniki.

POPOLNA ZA POTOVANJE

Evorei Sonic Travel je električna zobna ščetka z zamenljivimi baterijami. Lahko jo vzamete s seboj na potovanje, kampiranje in kjer koli ne najdete električne vtičnice.

VODOODPORNOST

Evorei Sonic Travel ima vodoodporni standard IPX7, zaradi česar je odporna na vodne brizge. Lahko jo varno očistite pod tekočo vodo.

ŠČETKANJE LAHKO POSTANE UDOBNO IN UČINKOVITO

120 dni ščetkanja po dvakrat na dan.

LAHKA KOT PERO

Zobna ščetka Evorei Sonic Travel tehta le 21 gramov. Z lahkoto jo pospravite v  nahrbtnik, ne da bi vas skrbela dodatna teža.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in