Akcija!

Hitri polnilec XBLITZ R4 Power

29,89

Sold By Xblitz Categories:, , Tag: SKU: 5902479671512

Opis

DIZAJN

Xblitz R4 Power nima odvečnih elementov, zato zavzame zelo malo prostora. Enkrat namestite napravo in uživajte v stalnem napajanju za vašo nadzorno kamero.

KONSTANTNA MOČ

Xblitz R4 POWER je naprava, ki se uporablja za zagotavljanje stalne oskrbe z električno energijo za nadzorne tablice, tudi ko je motor vozila izklopljen. Ko je vaš avtomobil parkiran, Xblitz R4 POWER poveže vašo kamero z akumulatorjem vašega vozila, kar omogoča nadaljevanje snemanja.

ZAŠČITA

Ni vam treba skrbeti, da bo naprava, ki se napaja skozi Xblitz R4 POWER, izpraznila akumulator vašega avtomobila. Naprava ima napetostni senzor, ki prekine napajanje, ko pade na raven po vaši izbiri.

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in