Inhalator NENO Sente

43,89

Sold By Xblitz SKU: 5902479672113

Opis

ZA CELO DRUŽINO

Neno Sente je opremljen z dvema maskama: eno za odraslo osebo in eno za otroka, starejšega od 7 let, zato se lahko uporablja za lajšanje bolezni dihal celotne družine.

HITRO IN UČINKOVITO VDIHAVANJE

Neno Sente je majhna, lahka naprava, ki ni sestavljena iz več delov. Zahvaljujoč temu lahko enostavno sestavite celoten sklop in začnete vdihovati v manj kot minuti.

PRIPOROČENO ZA BOLEZNI DIHALNEGA SISTEMA

Nebulizacija je izjemno koristna pri zdravljenju bolezni dihal, kot so: astma, okužbe dihal, alergijski rinitis, pa tudi pljučna in bronhialna obolenja.

MEDICINSKO POTRJEN

Neno Sente je registriran pri Uradu za registracijo zdravil, medicinskih pripomočkov in biocidnih pripravkov.

MOŽNOST UPORABE ZDRAVILA V OBLIKI MEGLE

Neno Sente je bil zasnovan za zdravljenje dihalnih poti. Za nanos razpršenega zdravila ali fiziološke raztopine je dovolj globok vdih.

LAHKO IN ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Vse dele Neno Sente, ki jih je treba redno čistiti, lahko enostavno odstranite od ostalih delov, jih temeljito operete pod tekočo vodo in pustite, da se posušijo.

ENOSTAVNO DELOVANJE IN UPORABA

Neno Sente je opremljen s priročno tehtnico, zahvaljujoč kateri lahko enostavno izmerite potrebno količino zdravila. Poleg tega vam dolga zračna cev omogoča vdihavanje v priročnem položaju.

POPOLNOMA MOBILNO

Neno Sente je kompakten in praktičen razpršilec. Zaradi majhnosti, majhne teže in torbe, ki je priložena kompletu, je naprava primerna tudi za potovanja.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in