Akcija!

Naprava za prostoročno telefoniranje XBLITZ X700

49,89

Opis

[POGOVARJANJE BREZ OMEJITEV]

Ni pomembno ali se odpravljate v službo, na dopust, ali pa se samo vozite, Xblitz X700 je idealna rešitev za prostoročno telefoniranje v vašem avtomobilu! Zahvaljujoč enostavni uporabi in namestitve bo pričaral odlično uporabniško izkušnjo vsakemu uporabniku.

[RAZMIŠLJAJTE IZVEN OKVIRJEV]

Xblitz X700 se bo s svojim elegantnim dizajnomo prilegal v čisto vsak avtomobil. Krasijo ga enostavni gumbi, kateri omogočajo enostavno uporabo tudi med vožnjo!

[ENOSTAVNA NAMESTITEV]

Xblitz X700 je narejen na najbolj enostaven način. Napravo samo zataknite za svoj senčnik in že jo lahko uporabljate. Seveda pa jo lahko namestite na katerikoli drugi del vašega avtomobila!

[ENOSTAVNA ZA UPORABO]

Vašo mobilno napravo seznanite z X700 preko Bluetooth samo enkrat. Ko to uredite, se bo vaš telefon naslednjič sam povezal in že ga lahko uporabljate!

[PAMETNI ZAGON]

Ko odprete vrata vašega jeklenega konjička, se bo naprava X700 zagnala samodejno. Tako vam ni potrebno skrbeti za zagon ali ugašanje naprave!

[OBČUTITE SVOBODO]

Sprejmite ali zavrnite klic z glasovnim ukazom. Vse kar potrebujete je izreči besedi “YES” ali “NO” dovolj naglas. Tako bodo vaše roke ostale na volanu, tudi med sprejemom klica!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Verzija Bluetooth: 4.1
Odziv frekvenc: 2.402 GHz – 2.480 GHz
Doseg: do 10 metrov
Podprta tehnologija: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Čas pogovora / čas stanja pripravljenosti: do 20 ur / do 700 ur
Mikrofon / Zvočnik: HD / 2W (8 Ohm)
A2DP: branje ukazov iz GPS aplikacije telefona
Temperatura za delovanje: -10°C do 55°C
Napajanje: DC 12V / 5V 500mAh micro USB
Baterija: 3,7V 600mAh
Pametni zagon:
DA
Velikost:
60,5mm X 45mm X 117,5mm

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in