Akcija!

Nosilec za telefon XBLITZ G100

9,89

Sold By Xblitz Categories:, , Tags:, SKU: 5902479671451

Opis

MOČ MAGNETOV

Xblitz G100 je najpreprostejši nosilec za telefon na svetu! Pozabite na gumbe, držala, sponke … Samo približajte telefon in ga pritrdite … Končano! 4 Močni magneti zagotavljajo varen položaj vašega telefona.

MOČNA SPONKA

Sponka, ki ohranja pritrditev na vašem zračniku avtomobila, ima gumijasto oblazinjenje. Enostavna rešitev omogoča, da naprava ostane na mestu, tudi kadar je izpostavljena močnim vibracijam. Lahko ste prepričani, da vaš telefon med vožnjo ne bo padel.

DIZAJN

Xblitz G100 je kompakten magnetni nosilec za pametne telefone, ki je zasnovan tako, da vedno ostane na mestu. Mat črno ohišje in sijoči kovinski detajli se prilegajo vsakemu avtomobilu.

ZA VSAKOGAR

Xblitz G100 podpira vse pametne telefone, ki so na voljo na trgu. Telefon je nameščen tako, da nanj pritrdite kovinsko ploščo. V kompletu sta dve kovinski plošči, tako da lahko dva različna voznika uporabljata isti nosilec za telefon.

[NATANČEN OPIS]

Xblitz G100 je magnetni nosilec za uporabo v avtomobilu, ki bo ustrezal notranjosti katerega koli avtomobila. Nameščen je na prezračevalni rešetki avtomobila s posebno sponko, ki napravi omogoča namestitev na večino zračnikov. Xblitz G100 s pomočjo magnetov ohranja vaš telefon na željenem mestu. V kompletu so vključene kovinske ploščice, od katerih je treba eno vstaviti v notranjost ali na ohišje telefona, preden napravo pritrdite na nosilec. Moč magnetov bo vaš pametni telefon ohranila na mestu, tudi ko boste vozili po neravnih cestah. Zahvaljujoč dejstvu, da vašega telefona ne držijo nobeni plastični deli, ga lahko prosto zasukate. To je zelo koristno, če vas telefon na primer uporablja kot satelitsko navigacijsko napravo.

Magnetni nosilec za telefon Xblitz G100 je narejen iz visoko kakovostne, elegantne plastike in ima kovinske zaključke. Zahvaljujoč posebni gumijasti zaščiti se nosilec ne opraska na zračniku vašega avtomobila.

Xblitz G100 je odlična rešitev za vse, ki v svojem avtomobilu nimajo nosilca za telefon. Zahvaljujoč ergonomskemu dizajnu in uporabljenim magnetom lahko to napravo namestite v kateri koli avtomobil in tako pritrdite vsak pametni telefon.

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in