Akcija!

Nosilec za telefon XBLITZ G250

17,89

Sold By Xblitz Categories:, , Tag: SKU: 5902479671376

Opis

OBLIKOVANJE

Xblitz G250 je nosilec za pametni telefon, ki ga je mogoče namestiti na različne površine. Držalo ima trdno teleskopsko roko iz aluminija. Poleg tega vakuumski prisesek z gelnim premazom omogoča namestitev naprave tudi na porozne površine, kot je armaturna plošča avtomobila.

TELESKOPSKA ROKA

Xblitz G250 je mogoče namestiti na najbolj nenavadnih mestih. Njegova teleskopska roka, se lahko spremeni v podaljšano dolžino od 126 mm do 198 mm in deluje v območju 255 °. Ta držalo je idealno za avtomobile, pri katerih je vetrobransko steklo postavljeno pod ostrim kotom.

OBRAČANJE

Položaj telefona je popolnoma nastavljiv v vodoravnem območju 360 °. Lahko se nagne tudi levo, desno, navzgor ali navzdol. Kroglični zgib, ki se nahaja v napravi, ponuja ravno dovolj odpornosti, da lahko pametni telefon nastavite v poljuben položaj, ki ga želite preprosto prebrati na svojem zaslonu. Naprava ima dodatno stikalo, s katerim lahko telefon zaklenete na svoje mesto.

MAGNETI

Nosilec ima 4 neodimne (Nd) magnete, ki lahko trdno držijo kateri koli telefon. Z uporabo magnetov lahko telefon enostavno in hitro namestite na nosilec ali ga snamete.

VSAKO VELIKOST

Xblitz G250 podpira vse pametne telefone, ki so na voljo na trgu. Telefon je nameščen s pomočjo ene od dveh kovinskih plošč, ki sta v kompletu. Preprosto ga namestite na zadnjo stran naprave, da se magneti pritrdijo in napravo trdno drži v željenem položaju.

[TEHNIČNE SPECIFIKACIJE]

Način namestitve: ravne površine
Dolžina, ko ni podaljšan 126 mm
Dolžina, ko je podaljšan: 198 mm
Teža: 114g

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in