Akcija!

Nosilec za telefon XBLITZ G450

19,89

Sold By Xblitz Categories:, , Tag: SKU: 5902479671444

Opis

OBLIKOVANJE

Xblitz G450 je gravitacijsko držalo za avtomobile, ki se samodejno prilagaja obliki katere koli naprave. Nosilec odlikuje kakovostni materiali in lep zaključek. Kovinsko rdeča platišča se popolnoma prilegajo globokemu črnemu ohišju naprave.

ENOSTAVNA MONTAŽA

Xblitz G450 se namesti neposredno v enega od zračnikov vašega avtomobila. Posebna objemka omogoča uporabo naprave ne glede na to, kako so lopatice zračnika oblikovane.

MOČ GRAVITACIJE

Gravitacija bo vaš telefon držala na svojem mestu. Krila nosilca za telefon so dizajnirana pod posebnim kotom, ki pametno držijo vaš pametni telefon. Nosilec lahko uporabljate z eno roko, kar močno izboljša vašo varnost med vožnjo.

TRDNO VPETJE

Vpenjalna sponka je opremljena z dvostopenjskim vpenjalnim sistemom, ki omogoča prilagajanje naprave večini vrst prezračevalnih odprtin v avtomobilih in tovornjakih.

[TEHNIČNE SPECIFIKACIJE]

Način namestitve: Gravitacijski mehanizem
Podprta velikost naprave:
4,7-6,5 palca (diagonala)
Material: kovina plastika
Teža: 51g

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in