Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G550

29,89

Opis

DIZAJN

Avtomobilski nosilec Xblitz G550 ima priročen in praktičen sistem, ki samodejno poveča oprijem naprave na telefonu. Naprava izstopa s svojo funkcionalnostjo, pa tudi visoko kakovostjo izdelave. Nosilec je prekrit s prijetnim na dotik gumiranim materialom, ki ne samo da izgleda odlično, ampak bo tudi omogočil, da bo vaš telefon ostal na enem mestu, tudi na najbolj neravnih cestah.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Nosilec za telefon Xblitz G550 ima funkcijo brezžičnega polnjenja. Če vaš telefon podpira to tehnologijo, boste lahko uživali v samodejnem in priročnem polnjenju pametnega telefona. Nikoli vam ni treba skrbeti, da se vam bo telefon izpraznil, ko ga boste najbolj potrebovali. Napravo napaja kabel USB-C.

SENZOR BLIŽINE

Xblitz G550 ima vgrajen senzor bližine, ki bo samodejno odprl krila pritrditve, ko zazna telefon. Po nekaj sekundah se bodo krila spet zategnila, da bo naprava ostala na mestu. Postopek je tako preprost in intuitiven, da ga lahko naredite z eno roko, ne da bi vas to motilo pri vožnji. Če želite odstraniti pametni telefon z nosilca – vse, kar potrebujete, je en dotik.

MONTAŽNA SPONKA

Nosilec za telefon Xblitz G550 ima sponko, ki omogoča stabilno namestitev neposredno na prezračevalno rešetko avtomobila. Z dvema razpoložljivima nastavitvama vpenjalnika lahko pritrditev namestite v skoraj kateri koli avtomobil. Poleg tega se lahko nosilec zasuka za 360 stopinj. Prilagodite položaj telefona, tako da bo njegova uporaba čim bolj udobna.

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in