Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G650 PRO

37,89

Opis

INDUKTIVNO POLNJENJE

Xblitz G650 PRO je inovativen avtomobilski nosilec z induktivnim polnjenjem. Polnjenje se opravi samodejno, ko telefon postavite v nosilec. Spodnji del Xblitz G650 PRO je nastavljiv, kar omogoča uporabo naprave s katerim koli modelom pametnih telefonov.

INOVATIVNO

Najmočnejši od močnih. Posebna vakuumska površina, prekrita z gelom, se drži gladkih površin, kot so vetrobransko steklo in bolj porozne, kot je armaturna plošča. Trdno, plastično roko naprave je mogoče nastaviti v treh skupnih točkah, kar vam omogoča popoln nadzor nad položajem pametnega telefona.

DIZAJN

Xblitz G650 PRO je zasnovan za najzahtevnejše kupce. Nosilec ima gumjasto-lakirano površino, ki je prijetna na dotik in ne opraska ohišja vašega pametnega telefona. Izdelek ima pametni sistem za pritrditev, kar pomeni, da imajo pritrdilna krila v notranjosti prilagodljivo oblazinjenje, ki se prilagaja obliki vašega telefona. Posebna LED lučka označuje stanje polnjenja.

SENZOR BLIŽINE

Priključek za telefon Xblitz G650 PRO ima vgrajen senzor bližine, ki samodejno odpre krila držala, ko zazna bližino telefona. Pritrdilna krila se samodejno zategnejo okoli telefona in ga držijo na mestu.

MONTAŽNA SPONKA

Xblitz G650 PRO ima dodatno sponko, ki omogoča namestitev neposredno na rešetko zračnika v avtomobilu. Ergonomska zasnova sponke omogoča, da se nosilec namesti na kateri koli odzračevalnik.

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in