Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G750 PRO

40,89

Opis

DIZAJN

Avto držalo Xblitz G750 PRO je funkcionalna in dobro premišljena naprava. Komplet vključuje dve možnosti pritrditve: pritrdilno sponko in vakuumsko držalo. Način pritrditve lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in zmogljivostim vašega avtomobila.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Avto držalo Xblitz G750 PRO podpira funkcijo induktivnega polnjenja. Prepričajte se, da vaš telefon podpira to tehnologijo, da boste uživali v samodejnem in priročnem postopku polnjenja vašega pametnega telefona.

AVTOMATSKA PRITRDITEV

Xblitz G750 PRO ima vgrajen senzor bližine, ki bo samodejno zaprl namestitvene lopute po zaznavanju telefona. Tako se samodejno izvede pritrditev telefona, da bo varno odložen na avto držalu.

INOVATIVNI DIZAJN

Izvlečna roka z vakuumskim nastavkom drži nosilec vedno v stabilni legi tako, tako da je pritrjeno na vetrobransko steklo in/ali na porozno površino armaturne plošče.

VAKUMSKA MONTAŽA

Zahvaljujoč posebnem, močnem vakuumslem delu je, avto držalo Xblitz G750 PRO, mogoče namestiti tudi na vetrobransko steklo vašega vozila. To je idealna rešitev za voznike, ki želijo imeti zaslon telefona na ravni oči. To je najbolj priročna rešitev v primeru uporabe npr. navigacije med vožnjo avtomobila.

MONTAŽA NA ZRAČNIK

Xblitz G750 PRO ima tudi pritrdilno sponko, s pomočjo katere je ročaj mogoče pritrditi na večino prezračevalnih rešetk v avtomobilih. To je idealna rešitev za voznike, ki ne marajo, da bi jim naprave zastirale pogled na cesto, ko so nameščene na vetrobranskem steklu.

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in