Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G750 PRO

Original price was: €49,99.Current price is: €40,89.

  Ask a Question
Store:  Uroš Medič
0 out of 5
Categories:, , , Tag: SKU: 5902479671673

Opis

DIZAJN

Avto držalo Xblitz G750 PRO je funkcionalna in dobro premišljena naprava. Komplet vključuje dve možnosti pritrditve: pritrdilno sponko in vakuumsko držalo. Način pritrditve lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in zmogljivostim vašega avtomobila.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Avto držalo Xblitz G750 PRO podpira funkcijo induktivnega polnjenja. Prepričajte se, da vaš telefon podpira to tehnologijo, da boste uživali v samodejnem in priročnem postopku polnjenja vašega pametnega telefona.

AVTOMATSKA PRITRDITEV

Xblitz G750 PRO ima vgrajen senzor bližine, ki bo samodejno zaprl namestitvene lopute po zaznavanju telefona. Tako se samodejno izvede pritrditev telefona, da bo varno odložen na avto držalu.

INOVATIVNI DIZAJN

Izvlečna roka z vakuumskim nastavkom drži nosilec vedno v stabilni legi tako, tako da je pritrjeno na vetrobransko steklo in/ali na porozno površino armaturne plošče.

VAKUMSKA MONTAŽA

Zahvaljujoč posebnem, močnem vakuumslem delu je, avto držalo Xblitz G750 PRO, mogoče namestiti tudi na vetrobransko steklo vašega vozila. To je idealna rešitev za voznike, ki želijo imeti zaslon telefona na ravni oči. To je najbolj priročna rešitev v primeru uporabe npr. navigacije med vožnjo avtomobila.

MONTAŽA NA ZRAČNIK

Xblitz G750 PRO ima tudi pritrdilno sponko, s pomočjo katere je ročaj mogoče pritrditi na večino prezračevalnih rešetk v avtomobilih. To je idealna rešitev za voznike, ki ne marajo, da bi jim naprave zastirale pogled na cesto, ko so nameščene na vetrobranskem steklu.

No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.