Akcija!

Nosilec+Polnilec za telefon XBLITZ G950

43,89

Opis

DIZAJN

Profesionalno avto držalo Xblitz G950 PRO ima priročen in praktičen sistem za pritrditev. Komplet vključuje dve možnosti pritrditve – pritrdilno zaponko za ventilacijsko režo in vakkumski element za namestiev na vetrobransko steklo ali armaturo vozila. Za napravo je značilna funkcionalnost in visoka kakovost. Sodoben dizajn bo vizualno lepo dopolnil kateri koli notranjosti avtomobila ali kamiona.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Držalo Xblitz G950 PRO ima funkcijo brezžičnega polnjenja. Če vaša naprava (telefon / tablični računalnik) podpira to tehnologijo, lahko uživate v samodejnem in priročnem postopku polnjenja vaše naprave, brez dodatnih kablov.

AVTOMATSKA PRITRDITEV

XBLITZ G950 PRO ima vgrajen senzor bližine, ki samodejno zategne namestitvene lopute po zaznavanju telefon ali tablice. Tako se samodejno izvede pritrditev vaše naprave, da bo varno odložena na avto držalu.

PRILAGOJEN NA VAŠE POTREBE

Izvlečna roka z vakuumskim nastavkom drži nosilec vedno v stabilni legi tako, tako da je pritrjeno na vetrobransko steklo in/ali na porozno površino armaturne plošče.

VAKUMSKA MONTAŽA

Zahvaljujoč posebnem, močnem vakuumskem delu je, avto držalo Xblitz G950 PRO, mogoče namestiti tudi na vetrobransko steklo vašega vozila. To je idealna rešitev za voznike, ki želijo imeti zaslon telefona na ravni oči. To je najbolj priročna rešitev v primeru uporabe npr. navigacije med vožnjo avtomobila ali kamiona.

MONTAŽNI CLIP

Xblitz G950 PRO ima posebno pritrdilno sponko, zahvaljujoč kateri se ročaj lahko priročno namesti v večino avtomobilskih prezračevalnih mrež. To je idealna rešitev za voznike, ki ne marajo, da bi jim naprave zastirale pogled na cesto, ko so nameščene na vetrobranskem steklu.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Moč: 5W, 7,5 W, največ 10 W
Vhod: 9V / 2A, 5V / 2A
Izhod: 9V / 1.2A, 5V / 1A
Učinkovitost polnjenja:
70%
Teža: 189g – 274g
Širina roke: od 130mm do 175mm
Standard za brezžično polnjenje:
QI
Nastavljiva podlaga:
DA
Izhod za polnjenje:
USB-C

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in