Akcija!

Pametna otroška varuška NENO Gato

84,89

Sold By Xblitz Categories:, SKU: 5902479671955

Opis

[VELIK ZASLON]

Neno Gato je elektronska video varuška, ki vam omogoča, da vedno spremljate dogajanje v sobi za otroke. Prenosni sprejemnik v obliki mačk je opremljen z velikim, barvitim 2,4-palčnim zaslonom.

[EKO NAČIN]

Po 20 sekundah nedejavnosti sprejemnik Neno Gato Baby Monitor preklopi v način ECO, da prihrani baterijo. Naprava izklopi zaslon in ga ponovno vklopi, ko se v otroški sobi zasliši zvok, na primer dojenčkov jok.

[DVOSMERNO KOMUNIKIRANJE]

Zahvaljujoč dvosmerni funkciji glasovne komunikacije vam otroški monitor Neno Gato omogoča pogovor z otrokom iz druge sobe. Z glasom umirite otroka, preden pridete do njegove posteljice, ali pokličite starejšega otroka na večerjo.

[NOČNI NAČIN]

Otroka lahko opazujete tudi v popolni temi. Neno Gato ima nočni način, ki samodejno vklopi infrardeče (IR) LED, ko luči ugasnejo. IR osvetlitev je človeškemu očesu nevidna in ne bo motila otrokovega spanca.

[SPREMLJANJE TEMPERATURE]

Elektronska varuška Neno Gato ni samo predogled videa in spremljanje zvoka, temveč tudi merjenje temperature. Naprava vam omogoča, da se prepričate, da dojenčku ni pretoplo ali premrzlo.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

 • Zaslon:2,4-palčni TFT LCD
 • Objektiv kamere:¼ CMOS
 • Pogostost:2400 MHz – 2483 MHz
 • Pomnilnik naprave:68 fotografij
 • Resolucija:Kamera / oddajnik: 640 × 480 px, zaslon / sprejemnik: 240 × 320 px
 • Moč:USB-C 5V
 • Vgrajena baterija (sprejemnik):Litijev polimer, 3,7 V 950 mAh
 • Območje signala:Zunanji do 100 m, notranji do 40 m
 • Mere:Oddajnik: 121x60x60 mm, sprejemnik: 121x60x30 mm
 • Delovna temperatura:0 ° C – 50 ° C
 • Vsebina kompleta:Sprejemnik oddajnika ,2x napajalnik,1x ročno

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in