Akcija!

Pametna otroška varuška XBLITZ Baby Monitor

74,89

Sold By Xblitz Categories:, Tag: SKU: 5902479670553

Opis

DVO SMERNA KOMUNIKACIJA

Poslušajte, kaj se dogaja v otrokovi sobi, in se preko naprave pogovarjajte z otrokom. Samo pritisnite gumb na video monitorju in vaš otrok vas bo slišal.

SPREMLJANJE TEMPERATURE

Kamera ima vgrajen temperaturni senzor. Izmerjena temperatura pa je prikazana na zaslonu monitorja. Zahvaljujoč temu lahko vedno zagotovite ali vaš dojenček udobno in varno spi.

2,0-PALIČNI TFT LCD BARVNI ZASLON

2-palčni zaslon omogoča udobno gledanje nad otroško posteljo. Osvetlitev ozadja in čas, ki traja, da se zaslon izklopi (v načinu VOX) lahko nastavite v meniju naprave.

DOMET DO 260M

Največji domet naprave na odprtem prostoru je 260 metrov. Xblitz Baby Monitor 2,4 GHz ima največji optimalni domet 50 metrov (vključno s povezavo med tlemi, skozi stene in strop).

8 PROGRAMIRANIH USPAVANK

S pritiskom na poseben gumb na video monitorju lahko zaigrate uspavanke za svojega otroka. Naprava ima seznam 8 melodij, ki se lahko predvajajo ena za drugo.

NOČNI NAČIN

Xblitz Baby Monitor 2,4 GHz s kamero lahko deluje v temnem tonu svetlobe zahvaljujoč 8 vgrajenim IR diodam, ki zagotavljajo dodatno osvetlitev (infrardeča svetloba človeškemu očesu ni vidna). Kamera ima vgrajen senzor svetlobe in po potrebi preklopi v nočni način. Domet IR diode v temni temi je 5 metrov, kar vam omogoča, da pazite na celotno sobo, ne le na posteljo vašega otroka.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Zaslon: 2.0 palčni LCD
Domet: do 260metrov
Nočni vid:
DA, 8IR Diode zagotavljajo nočni vid
Rapon vida:
do 5 metrov
Ločljivost kamere:
320 x 240px
Napajanje:
Naprava ima napajanje 230V
Mikrofon:
Da, lahko snemate posnetek z zvokom
Vgrajene uspavanke:
DA, 8 vgrajenih uspavank
Temperaturni senzor:
DA

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in