Akcija!

Steklenička za hranjenje NENO Bottle 150

7,89

Sold By Xblitz SKU: 5902479671956

Opis

[NENO STEKLENICA]

Varno stekleničko za hranjenje Neno Bottle 150 lahko uporabljate za hranjenje dojenčkov že od prvih dni. Sedec in steklenička sta varna za novorojenčke.

[UNIVERZALNI PRIKLOP]

Vse črpalke za dojenje Neno so zasnovane za uporabo steklenic enake velikosti – plastenka Neno 150. Z upoštevanjem te velikosti oblikujemo tudi prihodnje naprave znamke.

[ZA MAJHNE OTROKE]

Stekleničko Neno 150 lahko uporabljate za hranjenje dojenčkov že od prvih dni. Sedec in steklenička sta varna za novorojenčke.

[ZMOGLJIVOST]

Kot že ime pove, lahko steklenička Neno 150 sprejme do 150 mililitrov mleka, zahvaljujoč temu pa bo vašemu otroku služila več mesecev.

[MEHKI SILIKONSKI BOBEN]

Občutljiv, mehak material, iz katerega so narejeni seski, olajša dojenčku sesanje mleka iz stekleničke.

[PROTI KROG]

Dudice Neno Bottle 150 so zasnovane tako, da skrbijo za zdravje otrok. Oblika bradavice je prilagojena otrokovim ustom, tako da med hranjenjem ne požira zraka.

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in