Akcija!

Tester alkoholiziranosti XBLITZ ALCONTROL Professional

103,89

Sold By Xblitz Categories:, SKU: 5902479670515

Opis

VARNOST V SVOJEGA DOSEGA

Xblitz Alcontrol Professional je priročen dihalni aparat, ki natančno meri vsebnost alkohola v izdihanem zraku. Zdaj ste lahko vedno prepričani, ali ste trezni in pripravljeni na vožnjo, preden se postavite za volan. Meritev traja le nekaj sekund in vam lahko reši življenje – ali življenje drugih ljudi na cesti.

LAHKO PREBERITE PRIKAZ

Vmesnik naprave je enostaven in udoben za uporabo. Temna osvetlitev ozadja omogoča zelo enostavno tudi odčitavanje rezultatov meritev. Poleg tega naprava uporablja ustnike za enkratno uporabo, zaradi česar je naprava varna in higienična.

PLATINSKI SENZOR

Xblitz ALControl je enostaven, zelo natančen dihalni aparat. Njegova glavna komponenta je platinski senzor iz Velike Britanije, ki napravi zagotavlja najboljšo možno natančnost merjenja.

PRIPRAVLJENO ZA UPORABO

Naprava je pripravljena za uporabo v trenutku, ko jo spravite iz škatle. Zagotavljamo vam, da vam bo služil zelo, zelo dolgo. Xblitz Alcontrol Pro krije 5 let garancije. Z napravo je priložen udoben kovček, skupaj s kompletom petih ustnikov.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Senzor: Elektrokemijski
Natančnost:
– 0,008% BAC
Obseg zaznavanja:
0,000 ~ 2000 mg / L (0,40% B.A.C, 4,0 ‰ B.A.C, 4,0g / l)
Zaslon:
LCD
Čas ogrevanja:
10 sekund
Velikost:
146x57x32 mm
Ločljivost
0,01 mg / l
Napajanje:
2x 1,5V AA baterija

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in