Akcija!

Avto-kamera XBLITZ Trust Professional

114,89

Sold By Xblitz Categories:, , SKU: 5902479671055

Opis

Mini kamera FULL HD DVR

Xblitz Trust je prvi dashcam na trgu, ki je vgrajen superkondenzatorji namesto standardnih akumulatorske baterije. Ta nova tehnologija daleč outclasses učinkovitost tradicionalnih baterij. Poleg tega je jasna, visokokakovostna slika zagotovljena z vgrajenim polarizacijskim filtrom CPL, ki odpravlja sončne odseve.

[FULL HD KAKOVOSTI]

VSE PODROBNOSTI VIDNE …
Xblitz Trust zajame sliko v kakovosti Full HD z naprednim senzorjem Sony IMX323. Dodaten nadzor nad kakovostjo slike zagotavlja funkcija HDR (High Dynamic Range), ki je odgovorna za kontrast – zaradi česar ima video posnetek bogatejše in bolj nasičene barve.

[ŠIROKO VIEW LENS FILTER]

Objektiv kamere Xblitz Trust zajame slike v območju 170 °. To je veliko večji kota kot v standardnih objektivih avtomobilske kamere. To vam omogoča, da registrirate širši prizor pred vozilom in tako zabeležite več podrobnosti o poti. Xblitz Trust kamera je opremljena tudi s polarizacijskim filtrom, ki omogoča odpravo bleščanja iz oken drugih vozil in lažjo identifikacijo voznika.

[SAMODEJNI ZAGON]

POSNEMI VEČ…
Fotoaparat je bil avtomatiziran za začetek in ustavitev snemanja brez motenj uporabnika (gonilnika). Po priključinju Xblitz Trusta z vtičnico vžigalnika – snemanje poti se bo začelo po zagonu vozila in se bo končalo nekaj sekund po tem, ko je bilo izklopljeno.

 

[AVDIO SNEMANJE]

NE SAMO VIDEO…
Xblitz Trust ima vgrajen mikrofon in zvočnik – tako da lahko posnamete in predvajate zvok iz notranjosti avtomobila, ki lahko služi kot dodaten dokaz prometne nesreče.
Funkcijo snemanja zvoka lahko preprosto izklopite iz menija kamere.

[G-SENZOR]

VARNE DATOTEKE …
Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Fotoaparat bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred izniče. Datoteke ne bodo prepisane, če se snemanje nadaljuje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Kot pogleda:
170 stopinj
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor:  SONY IMX323
Objektiv: 6G
Video format
.mp4
Zaslon:
1,5 palca
Napajanje: do 1,5 A
Samodejni zagon:
DA
UV filter:
DA
Zazanavanje gibanja:
DA
G-senzor: DA
Pomnilniška kartica: MicroSD

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in