Akcija!

Električna črpalka za dojke NENO Bella

59,89

Sold By Xblitz SKU: 5902479671932

Opis

[ELEKTRONSKA ČRPALKA]

Dojenje je najbolj naraven in priporočljiv način hranjenja dojenčkov. Naravna pa ne pomeni vedno brez težav. Med stagnacijo, napadi mleka ali ko je koža okoli bradavic razpokana in je naravno dojenje neprijetno, lahko doječa mati uporablja brezžično črpalko za dojke Neno Bella. Črpalko za dojke lahko mlada mama uporablja kjer koli – v službi, na dopustu ali na poti.

[ENOSTAVENA ZA UPORABO]

Preden se mleko sprosti, črpalka za dojenje Neno Bella stimulira mlečne žleze v dojkah in zagotavlja boljši pretok mleka. Z enim samim klikom Neno Bella samodejno preklopi iz načina stimulacije dojk v način dojenja. Poleg tega lahko črpalko za dojke Neno Bella uporabljate z različnimi velikostmi dojk, tako da lahko vsaka mlada mamica brez strahu izbere to napravo.

[PODPORA IN POMOČ MED DOJENJEM]

Posebej zasnovan sistem odvajanja mleka iz dojk zagotavlja, da mleko ne nazaduje, pomaga ohranjati svežino in skrbi za zdravje mlade matere. Obloga za dojke Neno Bella je narejena iz prijetnega japonskega silikona, ki zmanjša občutek nelagodja in olajša odvajanje mleka. Nobena komponenta naprave ne vsebuje BPA.

[VRHUNSKI ZASLON]

Zaslon črpalke za dojke Neno Bella je jasen in lahko berljiv, prikazuje aktiviran način, izbrani nivo sesalne moči, preostali delovni čas in stanje baterije. Upravljanje naprave je enostavno in prijetno zahvaljujoč štirim velikim gumbom, ki se nahajajo na plošči na dotik. Poleg tega si dojkalna črpalka zapomni zadnje nastavitve.

[HIGIENA, UDOBJE, VARNOST]

Sestavne dele črpalke za dojke je treba redno čistiti in razkuževati. To lahko storite z vrelo vodo ali parnim sterilizatorjem, ki ga uporabljate za razkuževanje steklenic za mleko za dojenčke.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

 • Utež:417g
 • Velikost:105 × 53 mm
 • Nakladalna vrata:USB Type-C
 • Kapaciteta in vrsta baterije:3.7v 1400 mAh Li-Ion
 • Število načinov delovanja:6 stopenj stimulacije, 9 stopenj črpanja
 • Čas polnjenja:2 uri
 • Samodejni izklop:po 30 min
 • Sesalna moč v načinu vnosa hrane:18,9 – 42,9 kPa
 • Sesalna moč v načinu stimulacije:3,9-38,9 kPa
 • Steklenica – material:Plastika brez BPA / visokokakovosten silikon
 • Vsebina kompleta:Naprava za črpanje, kabel USB-C, steklenica za mleko,
 • pokrov lijaka, lijak, stojalo za steklenice, komplet z
 • nastavkom, ročno
 • Garancija:24 mesecev

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in