Akcija!

Naprava za prostoročno telefoniranje XBLITZ X600

39,89

Opis

[NEOMEJENO POGOVARJANJE]

Greste v službo? Nakupovanje? Počitnice? Brezžična naprava za prostoročno telefoniranje Xblitz X600 PRO je odlična rešitev za vsakega voznika, ki v svojem avtomobilu nima vgrajenega prostoročnega telefoniranja. Enostavno za namestitev in uporabno za vsak avtomobil!

[MODEREN DIZAJN]

Xblitz X600 PRO je tanek, brezžičen prostoročni zvočnik vrhunske in moderne oblike. Črno ohišje sestavljeno iz gumirane plastika bo na otip zelo prijetno in kakovostno.

[ENOSTAVNA NAMESTITEV]

Namestitev Xblitz X600 je popolnoma enostavna. Lahko ga namestimo praktično na katerikoli del svojega vozila in katerikoli avtomobil. Za najboljšo uporabniško izkušnjo pa priporočamo namestitev na ščitnik proti soncu.

[ENOSTAVNA ZA UPORABO]

Vašo mobilno napravo seznanite z X600 PRO preko Bluetooth samo enkrat. Ko to uredite, se bo vaš telefon naslednjič sam povezal in že ga lahko uporabljate!

[PAMETNI ZAGON]

Ko odprete vrata vašega jeklenega konjička, se bo naprava X600 PRO zagnala samodejno. Tako vam ni potrebno skrbeti za zagon ali ugašanje naprave!

[OBČUTITE SVOBODO]

Sprejmite ali zavrnite klic z glasovnim ukazom. Vse kar potrebujete je izreči besedi “YES” ali “NO” dovolj naglas. Tako bodo vaše roke ostale na volanu, tudi med sprejemom klica!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Verzija Bluetooth: 4.1
Odziv frekvenc: 2.402 GHz – 2.480 GHz
Doseg: do 10 metrov
Podprta tehnologija: HFP, A2DP, AVRCP, SPP, BAS, DIS, FMP, HRP, HRS, HTP, HTS, IAS, LLS
Čas pogovora / čas stanja pripravljenosti: do 20 ur / do 700 ur
Mikrofon / Zvočnik: HD / 2W (8 Ohm)
SNR >70 dB
Temperatura za delovanje: 0°C to 40°C
Napajanje: DC 12V / 5V 500mAh micro USB
Baterija: vgrajena, 600mAh (litijska)
Čas polnjenja:
približno 2 do 3 ure
Velikost/teža:
60mm x 48mm x 115mm / 89g

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in