Akcija!

Hitri polnilec XBLITZ R2

19,89

Ni na zalogi

Opis

[XBLITZ R2 HITRI POLNILEC – RAZDELILEC AVTOMOBILSKIH VTIČNIC]

Xblitz R2 hitri polnilec z avtomobilskima vtičnicama za vžigalnik ima dve izhodni vtičnici 12 V / 24V in dva USB vhoda. Hitro polnilna tehnologija vam omogoča polnjenje vašega telefona in ostalih elektronskih naprav celo 4 krat hitreje.

TRDNA KONSTRUKCIJA

R2 HITRI POLNILEC je funkcionalna naprava, izdelana iz visoko kakovostnih materialov. Razdelilec vtičnic ima dva vhoda USB, od katerih ena deluje v skladu s polnilnimi standardi QC 3.0, druga pa ima funkcijo SMART IC. Poleg tega ima naprava dve avtomobilski vtičnici 12 V / 24 V vtičnici. 850 mm dolg napajalni kabel razdelilca je ovita v trdno, zaščitno prevleko.

HITRO POLNJENJE

Xblitz R2 uporablja tehnologijo QuickCharge 3.0, zahvaljujoč kateri lahko napravo napolnite celo štirikrat hitreje kot pri običajnem polnjenju. Testi, ki jih je izvedlo podjetje Qualcomm, kažejo, da polnjenje baterije s 2750mAh od 0 do 70% traja le 30 minut! Opozorilo: Če želite zagotoviti hitro polnjenje, preverite, ali uporabljate naprave in polnilno-napajalne kable, ki podpirajo to tehnologijo.

MODERNI DIZAJN

R2 HITRI POLNILEC je bil narejen tako, da sledi najnovejšim trendom in se odlično prilega v vsak avtomobil ali druga vozila. Globoka, črna sprednja plošča naprave zasije z eleganco, poudarjene vžigalne vtičnice pa poskrbijo, da nihče ne bo šel mimo te naprave, ne da bi jo opazil. Vtičnice svetijo in vas tako obveščajo o napetosti v vsaki od njih.

12 / 24V NAPETOST

Xblitz R2 je popolnoma primeren za vsakega voznika – tudi profesionalnega. Podpira napetost 12/24 V, kar pomeni, da jo lahko uporabljate tako v avtomobilih kot tudi v tovornjakih. Vaša varnost je naša največja prioriteta, zato ima razdelilec vgrajen sistem, ki ga ščiti pred pregrevanjem in prenapetostjo.

[TEHNIČNE SPECIFIKACIJE]

Prenos napetosti brez izgube:
DA
Vhodna napetost:
10,5 ~ 31,5V
Izhodna napetost:
enaka vhodni
USB: USB1 5 ~ 12V, USB2 5V
Varovalka: 250V / 10A
USB1 (QC3.0): Hitro polnjenje – 3.0A / 5V, 2.0A / 9V, 1.5A / 12V
USB2 (2.4A / 5V): Standardno polnjenje – samodejna optimizacija hitrosti polnjenja
Velikost vtičnika: Velikost vtičnika
Velikost razdelilca: 95x47x30 mm

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in