Akcija!

Avto-kamera XBLITZ S8

115,89

Sold By Xblitz Categories:, , Tag: SKU: 5902479671505

Opis

[DIZAJN]

Xblitz S8 je enostavna in profesionalna hkrati. Predvsem zaradi svojega pravokotnega unikatnega videza. Ohišje je narejeno iz visokokakovostnega materiala!

[2.5K RESOLUCIJA]

Avto-kamera je opremljena z sofisticiranim senzorjem, ki zajema sliko v resoluciji 2560×1440, kar ponuja še več podrobnosti kot FULL HD.

[NOČNI NAČIN]

Avto-kamera Xblitz S8 je opremljena z nočnim načinom zajemanja posnetkov. Slika v nočnem načinu je svetlejša in bolj dinamična, tako omogoča boljši pregled podrobnosti!

[NAČIN PARKIRANJA]

Ko kamere zazna različne vibracije, npr. od prometne nesreče,… bo sama začela z snemalnim postopkom. To pomeni, tudi ko je avto parkiran na parkirišču, če se kdo zaleti vanj, bo kamera posnela vse!

[SNEMANJE V ZANKI]

Videoposnetki se shranjujejo kar na pomnilniško kartico. Ker pa kamera uporablja t.i. “Loop recording”, vas ne rabi skrbeti za prostor, ker bo kamera snemala ves čas, vi pa iz nje vzamete posnetek, ko ga potrebujete!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Kot snemanja:
140 stopinj
Resolucija videa:
2560×1440, 30pfs
Format videa: AVI H.264 / MP4
Procesor: NOVATEK 96675
Senzor: SONY STARVIS 335
Leča: 6G
Zaslon: 2 inch
G-senzor: DA
Snemanje v zanki (loop): DA
Snemanje zvoka:
DA
Nočni način:
DA
Pomnilniška kartica:
MicroSD, do 256gb (ni vključena!)

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in