Avto-kamera XBLITZ Z4 DVR

44,89

Sold By Xblitz Categories:, , Tags:, , SKU: 5902479671666

Opis

DIZAJN

Ta majhna, elegantna naprava se lahko prilega vaši dlani in vas ne bo motila, ko vozite vaše vozilo.

POPOLNA KAKOVOST HD

Uživajte v video formatu z polno kakovost HD slike! Posnetki visoke ločljivosti vam ponujajo več podrobnosti in olajšajo iskanje informacij, kot so naprimer številke registrskih tablic drugih vozil.

VIDITE VEČ

Z Xblitz Z4 avto kamero, lahko posnamete in tako vidite več kot kdajkoli prej! Širok kot pogleda kamere bo zajel vsako podrobnost.

6x IR LED DIODE

Xblitz Z4 bo tudi ponoči posnel popolne videoposnetke. Svetlobni senzor, svetle leče in vgrajene IR LED didoe, zagotavljajo visoko kakovost posnetkov, narejenih tudi v temi.

FUNKCIJA PARKIRANJE

Parkirni način je funkcija, ki varuje vaš avto. Naprava zazna vse nenadne premike (ki jih na primer povzroči nesreča, ko je vaše vozilo parkirano) in začne snemati dogodek. Ni ti treba biti v avtu, da bi ga zaščitil.

G-SENZOR

Funkcija senzorja G ščiti ključne podatke od trenutka trka ali nenadnega zaviranja. Avto kamera bo samodejno zaščitila najnovejše videodatoteke pred prepisanimi, ko se snemanje nadaljuje.

PONAVLJAJOČE SNEMANJE

XBLITZ Z4 uporablja microSD kartice za shranjevanje datotek. Zahvaljujoč funkciji ponavljajoče snemanje, vam ni potrebno skrbet, da bo zmanjkalo prostora za shranjevanje novih posnetkov in brisati stare. Avto kamera ssamodejno, stalno izvaja prepisovanje najstarejših datotek z novimi.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

CPU: Ax3282
Ločljivost: FULL HD 1920×1080
Senzor: SP140A
Zaslon: 2″
Zorni kot:
110 stopinj
Objektiv: 4G
Oblika zapisa: .avi
G-senzor: DA
Snemanje v zanki (loop): DA
Snemanje zvoka: DA
Nočni način: DA
Pomnilniška kartica: MicroSD, do 32gb (ni vključena!)

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in