Akcija!

Naprava za prostoročno telefoniranje XBLITZ X300 PRO FM Transmitter

29,89

Opis

[X300 PRO FM Transmitter]

Naprava za prostoročno telefoniranje X300 PRO FM, je kreacija namenjena zahtevnim uporabnikom poslušanja glasbe in prosotorčnega telefoniranja v avtomobilu. Z vgrajenim 3.0 hitrim polnilcem, lahko hkrati ob poslušanju glasbe, svoj telefon napolnite v 30 minutah kar do 70%, zraven pa lahko polnite še en telefon!. Najpomembnejši pa je seveda natančni mikorofon za prostoročno telefoniranje. Sicer pa lahko hkrati poslušate glasbo in govorite po telefonu, kar je napredna funkcija našega X300 PRO.

[MODEREN DIZAJN]

X300 PRO je zgrajen tako da izstopa z vsakim detajlom. Majhna napravica vam omogoča polnjenje dveh aparatov, AUX izhod in prostor za pomnilniško kartico.

[12V ali 24V]

Uporabljate ga lahko z napajanjem 12V ali 24V. To pa pomeni da bo prav prišel tako za avtomobile kot tudi za tovornjake, avtodome, čolne itd.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Verzija Bluetooth: 4.2
Odziv frekvenc: 76.0 Mhz – 108.0 Mhz
Doseg: do 10 metrov
Vhodi 3x USB, 1x AUX izhod, spominska kartica (do 32GB)
Podprti formati:
Mp3, APE, FLAC, WAV, WMA
Mikrofon: vgrajen – HD
A2DP: branje ukazov iz GPS aplikacije telefona
Oddajanje FM:
76-108 Mhz (do 5m)
Napajanje: DC 12V-24V
Polnjenje QC 3.0, 5V-2.4A, 5V 1A ports
Teža
48g
Velikost:
96mm x 47mm x 35mm

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in