Akcija!

Brezžični otroški raspirator NENO Sinus

Original price was: €49,99.Current price is: €44,89.

  Ask a Question
Store:  Uroš Medič
0 out of 5
SKU: 5902479671987

Opis

Otroški aspirator Neno Sinus zagotavlja varno in udobno odstranjevanje izločkov iz nosu vašega malčka.

VODOODPOREN

Aspirator Neno Sinus je vodoodporen IPX6, zato ga je mogoče oprati pod tekočo vodo. Silikonske konice in posodo za izločanje lahko odstranite iz naprave, kar omogoča temeljitejše odstranjevanje ostankov zobnih oblog.

V PAKETU VSE KAR POTREBUJETE

Štiri vrste nastavkov, priloženih kompletu Neno Sinus, vam omogočajo, da napravo prilagodite starosti in otrokovim potrebam. Poleg tega komplet vključuje: posodo za izločanje, pokrov, ki preprečuje povratni tok izločkov iz posode, komplet tesnil in polnilni kabel. Zahvaljujoč temu lahko z napravo začnete delati takoj po nakupu.

3 RAZLIČNI NAČINI SESANJA

Neno Sinus ima 3 sesalne načine. Zahvaljujoč temu lahko napravo prosto preklapljate, da prilagodite svoje delovanje otrokovim potrebam.

OBLIKOVANJE

Neno Sinus je naprava, skrbno zasnovana, z mislijo na funkcionalnost in dobro počutje otroka in starša. Aspirator je izdelan iz visokokakovostnih materialov. Odlikuje ga estetski videz in udobje pri uporabi. Uporaba Neno Sinusa je preprosta zahvaljujoč velikim, intuitivnim gumbom na plošči na dotik.

VZEMITE GA POVSOD

Aspirator Neno Sinus je lahek, priročen in udoben za uporabo. Zahvaljujoč vgrajeni bateriji za polnjenje je napravo enostavno prenašati.

OTROKU PRIJAZNO SVETILO IN TIHO DELOVANJE

Dodatna, ločeno aktivirana LED žarnica vam omogoča uporabo aspiratorja Neno Sinus tudi ponoči. Mehka, topla svetloba ne bo dražila otrokovih oči ali kože in bo lažje videla notranjost nosu. Poleg tega tiho delovanje aspiratorja ne bo zbudilo ali prestrašilo spečega otroka.
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.