Akcija!

Avto-kamera XBLITZ BLACK BIRD 2.0 Professional

84,89

Sold By Xblitz Categories:, , SKU: 5902479670577

Opis

ZUNANJI GPS MODUL

Xblitz Black Bird 2.0 GPS ima zunanji in za namestitev priročen GPS modul. Le ta vam omogoča hitro iskanje položaja vašega vozila na zemljevidu in merjenje njegove hitrosti gibanja med samim snemanjem.

FULL HD

Xblitz Blackbird 2.0 zajema sliko v Full HD resoluciji, kar zagotavlja najvišjo kakovost snemanja. Poleg tega ima naprava napredni senzor Sony, ki zagotavlja najboljšo kakovost posnete slike – tako da so posnetki ostri in jasni.

VREDNA ZAUPANJA

Xblitz Blackbird 2.0 je kamera, opremljena z vsemi funkcijami in priključki, ki si jih lahko zamislite. Poleg tega je njegovo ohišje izdelano iz prijetnega, mat materiala. Xblitz Blackbird 2.0 je kamera, ki vas ne bo nikoli pustila na cedilu.

PONAVLJAJOČE SNEMANJE

Pri snemanju poti s kamero Xblitz Blackbird 2.0, vam ni treba skrbeti zaradi pomanjkanja prostora in potrebe po nenehnem brisanju arhiviranih datotek. Kamera posname sliko v neprekinjenem načinu (snemanje v zanki). Z drugimi besedami, prepiše starejše datoteke – z novimi.

FUNKCIJA PARKIRANJA

Način parkiranja je funkcija, ki ščiti vaš avto. V primeru šoka, ki ga povzroči na primer parkirna zaleta – naprava začne snemati dogodek. Ni vam treba biti v avtu, da bi nadzorna kamera zaščitila vaše vozilo.

G-SENZOR

Funkcija senzorja G je odgovorna za zavarovanje ključnih podatkov v trenutku trčenja ali nenadnega zaviranja. Avto kamera bo samodejno zaščitil videodatoteke (najnovejše) pred brisanjem. Datoteka ne bo prepisana, če se snemanje nadaljuje.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

CPU: Nt96658
Resolucija videa: največ 1920 x 1080p
Senzor: SONY IMX323
Objektiv: 6G
Kot pogleda:
140 stopinj
Oblika zapisa:
.MOV
Napajanje: do 1,5 A
USB: Mini USB 2.0
Audio: Vrgajen zvočnik in mikrofon
Ohišje: Plastika
Velikost: 100mm x 65mm x 30mm
Pomnilniška kartica: MicroSD

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in