Prenosni zvočnik XBLITZ Glow

41,89

Opis

DIZAJN

Xblitz Glow je prava prenosna zabava. Zmogljiva vozniki in barvita LED luč bo spremenila vsako sobo v diskoteko. S posebna povodec vam omogoča, da preprosto vzemite napravo s seboj, kjerkoli želite.

SVETLOBA

LED luč na brezžični zvočnik Xblitz Glow vam omogoča sočustvovanje z glasbo, ki jo poslušate. Spremenite vzdušje, da se prilega pesem, ki jo igrate.

V VSAKI SITUACIJI

Xblitz Glow je odlična rešitev, če želite poslušati glasbo zunaj vašega doma. Ko spoznate prijatelje, družino ali sodelavce, ne pozabite vzeti govornika s tabo!

VODOODPOREN

Z IPX5 vodotesno oceno vam ni treba skrbeti, da bi poškodovali zvočnik, ko poslušate glasbo na plaži ali ob bazenu. Uživajte v soncu, vodi in poletnih zadetkih ob istem času!

ŽURKA

Xblitz GLOW je nepogrešljiva naprava, ki jo morate imeti na vsaki zabavi! Glasen, bombastični zvok zabavne glasbe bo ponesel vse vaše goste v plesen ritme. Vgrajena baterija z dolgo življensko dobo pa bo zagotavljala, da bo zabava traja vso noč!

POVEZAVA

Xblitz Glow ima vsa priklope in gumbe okusno skrite za gumiranim pokrovom. Naprava je opremljena z usb vhodom za hitro polnjenje in AUX vhodom, zaradi česar lahko telefon povežete s kablom AUX.

GLOBOKI BAS

Dva 5W zvočnika zagotavljajo močan bas zvok v vsaki pesmi, ki jo predvajate. Xblitz GLOW je narejena za predvajanje celotne kompleksnosti zvoka vaših najljubših pesmi.

VZEMITE VEDNO S SEBOJ

Xblitz Glow je majhen in priročen ter ima posebno držalo tako, da ga lahko enostavno vzemite s seboj, kamor koli koli želite! To je pravi prenosni komplet za zabavo.

ZMOGLJIVA BATERIJA

Z vgrajeno baterijo 2200mah lahko uživate v glasbi, ki jo igrate na Xblitz Glowu do 8 ur! Ta naprava je idealna za dolge izlete ali potovanja.

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in