Prenosni zvočnik XBLITZ Glow

41,89

  Ask a Question
Store:  Uroš Medič
0 out of 5
Categories:, , Tags:, SKU: 5902479671796

Opis

DIZAJN

Xblitz Glow je prava prenosna zabava. Zmogljiva vozniki in barvita LED luč bo spremenila vsako sobo v diskoteko. S posebna povodec vam omogoča, da preprosto vzemite napravo s seboj, kjerkoli želite.

SVETLOBA

LED luč na brezžični zvočnik Xblitz Glow vam omogoča sočustvovanje z glasbo, ki jo poslušate. Spremenite vzdušje, da se prilega pesem, ki jo igrate.

V VSAKI SITUACIJI

Xblitz Glow je odlična rešitev, če želite poslušati glasbo zunaj vašega doma. Ko spoznate prijatelje, družino ali sodelavce, ne pozabite vzeti govornika s tabo!

VODOODPOREN

Z IPX5 vodotesno oceno vam ni treba skrbeti, da bi poškodovali zvočnik, ko poslušate glasbo na plaži ali ob bazenu. Uživajte v soncu, vodi in poletnih zadetkih ob istem času!

ŽURKA

Xblitz GLOW je nepogrešljiva naprava, ki jo morate imeti na vsaki zabavi! Glasen, bombastični zvok zabavne glasbe bo ponesel vse vaše goste v plesen ritme. Vgrajena baterija z dolgo življensko dobo pa bo zagotavljala, da bo zabava traja vso noč!

POVEZAVA

Xblitz Glow ima vsa priklope in gumbe okusno skrite za gumiranim pokrovom. Naprava je opremljena z usb vhodom za hitro polnjenje in AUX vhodom, zaradi česar lahko telefon povežete s kablom AUX.

GLOBOKI BAS

Dva 5W zvočnika zagotavljajo močan bas zvok v vsaki pesmi, ki jo predvajate. Xblitz GLOW je narejena za predvajanje celotne kompleksnosti zvoka vaših najljubših pesmi.

VZEMITE VEDNO S SEBOJ

Xblitz Glow je majhen in priročen ter ima posebno držalo tako, da ga lahko enostavno vzemite s seboj, kamor koli koli želite! To je pravi prenosni komplet za zabavo.

ZMOGLJIVA BATERIJA

Z vgrajeno baterijo 2200mah lahko uživate v glasbi, ki jo igrate na Xblitz Glowu do 8 ur! Ta naprava je idealna za dolge izlete ali potovanja.

No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.