Akcija!

Tester alkoholiziranosti XBLITZ Alcontrol ULTRA Professional

89,89

Sold By Xblitz Categories:, SKU: 5902479671130

Opis

[TESTER ALKOHOLIZIRANOSTI ALCONTROL ULTRA]

Elektrokemični tester alkoholoziranosti xlitz Alcontrol Ultra z platinastim senzorjem zagotavlja najvišjo natančnost meritev. Zavedamo se, kako pomembna je natančnost pri tovrstne testiranju, zato vam ob nakupu zagotavljamo tudi brezplčano nastavitev in kalibracijo! Zahvaljujoč tej rešitvi boste lahko kadarkoli prepričani, da bodo rezultati testov na zaslonu vedno realni. Xblitz Alcontrol Ultra dihalni aparat je izdelan iz najkakovostnejših materialov, kot je platina, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in natančnost naprave. Bralni LCD zaslon in zvočno opozorilo olajšata navigacijo in omogočata enostavno branje rezultatov testa. Zahvaljujoč vključeni 9V alkalni bateriji, je tester pripravljen za uporabo, potem ko ga vzamete iz ohišja.

[ZAUPANJE ZA VEDNO]

Xblitz Alcontrol Ultra je tester, ki je narejen za vse tiste, ki iščete najkakovostnejšo napravo, ki zagotavlja najboljšo natančnost meritve.
Sama naprava je poleg visko natančnosti tudi stilsko zasnovana in oblikovana v ličnem ohišju in preglednem zaslon, ki prikazuje stopnjo koncentracije alkohola.

[PLATINUM SENZOR]

Xblitz Alcontrol Ultra je opremljen s platinastim elektrokemičnim senzorjem, ki jih proizvajajo v visokotehnološkem podjetju v Koreji. Za ta senzor je značilna mnogo boljša natančnost merjenja v primerjavi s tradicionalnimi polprevodniškimi senzorji, kar predstavlja glavno prednost pred nizkocenovimimi alkotesterji, ki se pojavljajo na trgih.

[KALIBRACIJA BREZPLAČNO]

Vsak tester ima pred prodajo opravljeno kalibracijo, ki jo za vas opravimo brezplačno.

[VEDNO PRIPRAVLJEN ZA UPORABO]

Xblitz Alcontrol Ultra je vedno pripravljen za takojšnjo uporabo. Naprava bo po pritisku na gumb »Vklop« samodejno prikazala rezultate meritev, ki jih bo izvedla po kratkem času ogrevanja senzorja. Tester je pripravljen za uporabo že po 20 sekundah od vklopa.

[ZASLON]

Zaslon omogoča jasen prikaz vseh funkcij naprave. Na zaslonu se priklazujejo vrednosti, stanje naprave, čas priprave in stanje baterije.

[INDIKATORJI STATUSA NAPRAVE]

Indikator na napravi signalizira pripravljenost naprave za analizo vsebnosti alkohola, kot tudi za pripravljenost za ostale funkcije na katere opozarja naprave.

[TEHNIČNE SPECIFIKACIJE]

  • Senzor: Inteligentni elektrokemijski senzor
  • Točnost: -0,005
  • Obbmočje detekcije: / 0.00~4.00%
  • Čas segrevanja: 15-35 sekund
  • Reakcijski čas: 3-22 sekund
  • Dimenzije: 125mm X 56mm X 24mm
  • Teža: 87g (131g, vključno z baterijo)
  • Napajanje: 9V alkalna baterija
  • Kalibracija: po 500 upihih
  • Garancija: 2 leti

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in