Akcija!

Avto-kamera XBLITZ PARK VIEW ULTRA Professional

124,89

Ni na zalogi

Sold By Xblitz Categories:, , SKU: 5902479671109

Opis

[PARK VIEW ULTRA]

Avto-kamera Park View ULTRA je kamera ki se ponaša z dvema snemalnima enotama. FULL HD ločljivost z snemalnim kotom do 170 stopinj bo snemala prednjo stran vašega avtomobila, zadnjo stran pa snema HD kamera. Širok 5 palčni zaslon, vam omgoča visoko ločljiv pregled posnetkov, kot tudi enostavno uporabo. Glede na visoko kakovostno izdelavo vam pričara izvrstno uporabniško izkušnjo!

[DVOJNA KAMERA – BOLJŠI PREGLED]

Kamera spredaj in zadaj omgoča boljši pregled na vašo vožnjo in poskrbi za varnost. Sprednja kamera, lahko služi tudi kot visoko ločljivo ogledalo v vašem jeklenem konjičku. Zadnja kamera snema v realnem času, tako kot tudi sprednja kamera.

[VELIK ZASLON]

Kamera je opremljena z velikim zaslon, kar 5 palcev. Omogoča vam pregled vaših posnetkov z visoko kakovostjo in dobro ločljivostjo. Kar pa je še pomembneje, omogoča vam lažje bočno in vzvratno parkiranje!

[TEHNIČNE LASTNOSTI]

  • Procesor: Mstar 8328P
  • Sprednja kamera senzor: PS5226
  • Zadnja kamera senzor: 9726
  • Zaslon: IPS 5 palcev
  • Vidni kot: sprednja kamera-170 stopinj, zadnja kamera 120 stopinj
  • Vgrajen G-senzor
  • Leča: 6G
  • Videoresolucija: Spredaj-1080p, zadaj-720p
  • Vgrajen zvočnik in mikrofon za snemanje

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in