Akcija!

Hitri polnilec XBLITZ R7

26,89

Opis

DIZAJN IN UDOBJE

Xblitz R7 hitri polnilni razdelilec avtomobilskih vtičnic, ki vam omogoča napajanje ali polnjenje vseh naprav. Veliki, preprosti gumbi omogočajo popoln nadzor nad tem, katere osvetljene vtičnice zagotavljajo napajanje.

ZA PROFESIONALCE IN AMATERJE

Xblitz R7 hitri polnilec je odlična izbira tako za profesionalne voznike kot za ljudi, ki vozijo samo v službo in nazaj. Razdelilec morate priključiti samo enkrat, da boste imeli vedno dostop do vseh priklopov na avtomobilskih in USB vtičnicah.

FUNKCIONALNOST

Xblitz R7 hitri polnilec vam omogoča dostop do treh avtomobilskih 12 V/24 V vtičnic in štirih USB izhodov, kar vam omogoča napajanje več naprav, kot so avtokamere, navigacijske naprave ali vaš mobilni aparat. Vtičnik polnilca ima ima LED prikazovalnik, ki prikazuje napetost akumulatorja vašega avtomobila in dodaten izhod USB-C.

ZAŠČITA

Xblitz R7 hitri polnilec je prava polnilna postaja – zato smo poskrbeli, da je pravilno zaščitena pred prenapetostjo, prenapetostjo in pregrevanjem.

HITRO POLNJENJE 3.0

Eden od USB izhodov Xblitz R7 hitrega polnilca podpira standard Quick Charge 3.0. Tako omogoča polnjenje telefona ali tabličnega računalnika veliko hitreje, kot če bi uporabljali tradicionalne načine polnjenja. Za pravilno delovanje morate uporabiti kabel in napravo, ki podpira Quick Charge 3.0.

[TEHNIČNE SPECIFIKACIJE]

Prenos napetosti brez izgube:
DA
Vhodna napetost:
12V – 24V, 10A (max)
Izhodna napetost:
12V 9A
USB1: Hitro polnjenje – 3,6-6,5 V 3A, 6,5-9 V 2A, 9-12 V 1,5A (max 3,8 A)
USB2: Standardno polnjenje – samodejna optimizacija hitrosti polnjenja (največ 3,5 A)
Dolžina kabla: 100cm
Teža 226g
Velikost vtičnika: 85x60x33 mm, razdelilec: 138x63x32 mm

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in