Brezžične slušalke XBLITZ Beast

26,89

  Ask a Question
Store:  Uroš Medič
0 out of 5
Categories:, Tags:, SKU: 5902479671369

Opis

DIZAJN

Xblitz Pure Beast poslušanje vaše najljubše glasbe še dodatno izboljše! Slušalke se udobno nalegajo na ušesih, zahvaljujoč mehkim oblazinjenjem elementom slušalk, ki so v stiku z vami. Ohišje je izdelano iz elastičnega, prijetnega materiala na dotik. Gumbi se mešajo s preostankom naprave. Slušalke so zelo enostaven za uporabo.

ZVOK

Visoka kakovost zvoka in širokopasovni dostop sta glavni značilnosti Xblitz Pure Beast slušalk. Frekvenca: 20 ~ 20000Hz Občutljivost: 110 ± 3dB Impedanca: 64Ω

GLOBOKI BASI

Xblitz Pure Beast vam nudi pravo zvočno izkušnjo. Ugotovite, kako resnično zveni globok bas. Veliki, široki gonilniki za slušalke v Xblitz Pure Beast so kot nalašč za uživanje v nizkih frekvencah. Uživajte v basu vseh vaših najljubših skladb.

BLUETOOTH

Poslušajte glasbo in brezžično govorite v dosegu do 10 metrov od telefona. Bluetooth 4.2 vam omogoča visokokakovosten prenos zvoka, tudi če slušalke odvzamete iz naprave. Xblitz Pure Beast omogoča tudi izvajanje telefonskih klicev. Slušalke bodo tudi z VOIP programi in aplikacijami popolnoma primerne za igralce.

DOLGO DELOVANJE

Vgrajena baterija vam bo zagotovila do 10 ur glasbe in lahko slušalke v stanju pripravljenosti zelo dolgo vklapljate.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Verzija Bluetooth: 4.2
Doseg Bluetooth:
do 10 metrov
Razpon: 20.20000 Hz
Baterija:
Litij-ionska 400mAh
Driver: 40mm
Občutljivost
110 3db
Čas delovanja: Do 10 ur
Čas stanja pripravljenosti: 200 ur
Čas polnjenja:
2,5h
No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.