Brezžične slušalke XBLITZ Beast

26,89

Sold By Xblitz Categories:, Tags:, SKU: 5902479671369

Opis

DIZAJN

Xblitz Pure Beast poslušanje vaše najljubše glasbe še dodatno izboljše! Slušalke se udobno nalegajo na ušesih, zahvaljujoč mehkim oblazinjenjem elementom slušalk, ki so v stiku z vami. Ohišje je izdelano iz elastičnega, prijetnega materiala na dotik. Gumbi se mešajo s preostankom naprave. Slušalke so zelo enostaven za uporabo.

ZVOK

Visoka kakovost zvoka in širokopasovni dostop sta glavni značilnosti Xblitz Pure Beast slušalk. Frekvenca: 20 ~ 20000Hz Občutljivost: 110 ± 3dB Impedanca: 64Ω

GLOBOKI BASI

Xblitz Pure Beast vam nudi pravo zvočno izkušnjo. Ugotovite, kako resnično zveni globok bas. Veliki, široki gonilniki za slušalke v Xblitz Pure Beast so kot nalašč za uživanje v nizkih frekvencah. Uživajte v basu vseh vaših najljubših skladb.

BLUETOOTH

Poslušajte glasbo in brezžično govorite v dosegu do 10 metrov od telefona. Bluetooth 4.2 vam omogoča visokokakovosten prenos zvoka, tudi če slušalke odvzamete iz naprave. Xblitz Pure Beast omogoča tudi izvajanje telefonskih klicev. Slušalke bodo tudi z VOIP programi in aplikacijami popolnoma primerne za igralce.

DOLGO DELOVANJE

Vgrajena baterija vam bo zagotovila do 10 ur glasbe in lahko slušalke v stanju pripravljenosti zelo dolgo vklapljate.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Verzija Bluetooth: 4.2
Doseg Bluetooth:
do 10 metrov
Razpon: 20.20000 Hz
Baterija:
Litij-ionska 400mAh
Driver: 40mm
Občutljivost
110 3db
Čas delovanja: Do 10 ur
Čas stanja pripravljenosti: 200 ur
Čas polnjenja:
2,5h

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in